неділя, 06 липня 2008 17:05

Французький серійний вбивця повінчався у в"язниці

Знаменитий французький серійний вбивця Шарль Сображ (CharlesSobhraj) по кличці "Змія", що відбуває довічне ув"язнення в непалській в"язниці, у свої 64 роки повінчався з 20-річною громадянкою непалу Ніхитою Бізвас (NihitaBiswas), передає агентство LaPresseCanadienne.

Молоді сподіваються одружитися, як тільки Сображ вийде на свободу. Він вже подав апеляцію у Верховий суд Непалу, який, як очікується, повинен винести свою ухвалу в найближчий день.

"Ми знаємо, що його скоро звільнять. Ми одружимося у Франції", - заявила Ніхита Бізвас журналістам. Вона познайомилася з Шарлем Сображем два з половиною місяці тому: запросив її адвокат, якому була потрібна перекладачка. Різниця у віці і минуле жениха її не бентежать.

Сображ підозрюється в численних вбивствах іноземних туристок в азіатських і близькосхідних країнах: Індії, Таїланді, Непалі, Афганістані і Туреччині. За деякими даними, він убив близько 20 жінок в 70-х роках XX століття.

Свою кличку "Змія" він отримав за рідкісне уміння маніпулювати людьми і хитрість, проявлену у втечі від поліції. Проте він провів 20 років в індійській в"язниці за крадіжку. Він вийшов на свободу в 1997 році і виїхав до Франції. У 2003 році він з"явився із столиці Непалу Катманду, де був арештований. У 2004 році непалський суд засудив його до довічного ув"язнення, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Французький серійний вбивця повінчався у в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі