вівторок, 28 квітня 2015 18:24

Форвард "Дніпра" організував фонд допомоги військовим

Форвард "Дніпра" організував фонд допомоги військовим
Зозуля взявся допомагати українським військовим. Фото: twitter.com

Форвард дніпропетровського "Дніпра" і збірної України з футболу Роман Зозуля спільно з волонтерами організував фонд допомоги українським військовим "Народна армія", повідомляє dneprpost.com.ua.

"Ініціатива була спільна. Якщо не ми, то хто. Ми об'єдналися - це волонтери з госпіталю та інших структур, фанати "Дніпра". Хочу сказати їм окреме спасибі, тому що вони практично щотижня їздять в "гарячі" точки і допомагають, привозять все необхідне для бійців. Ми ж більше допомагаємо в Дніпропетровську: в госпіталях та лікарнях, де перебувають поранені.

Від імені нашого фонду хочу сказати одне - ми будемо допомагати нашим військовим до останнього подиху і наші руки не опустяться, ми їх не кинемо. Ми будемо чекати їх з перемогою і дійсно хочемо, щоб все це швидше закінчилося. З нашого боку ми будемо робити все можливе, щоб допомогти", - заявив Роман Зозуля.

"Ми вирішили заснувати цей фонд, щоб вийти на новий рівень. Так і простіше, напевно, буде і буде офіційний статус, що дозволить вирішувати проблеми легше. Рома нам давно допомагає. Ми зібралися, поговорили і вирішили, що потрібно, щоб про нашу діяльність дізналося більше людей, тому вирішили створити цей фонд. Рома, мені здається, більше за всіх хотів нас об'єднати", - розповів голова фонду "Народна армія" Владислав Титарєв.

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Дніпра" організував фонд допомоги військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі