понеділок, 21 січня 2008 14:26

Фільм "Монстро" побив рекорди січневого прокату в США

Фільм Cloverfield, що вийшов на наші екрани з назвою "Монстро", став лідером американського прокату, побивши січневий рекорд і принісши своїм творцям 41 млн доларів за перший уїкенд. Стрічці, що оповідає про гігантського ящура, який громить Нью-Йорк, вдалося перекрити попереднє краще досягнення січня -  1997 року фільм "Зоряні війни" заробив за перші вихідні 35,9 млн., повідомляє  ВВС.

Романтична комедія "27 весіль" про професійну подружку нареченої опинилася на другому місці, заробивши 22,4 млн доларів. Лідер минулого тижня, комедія про вмираючих від раку пенсіонерів "Поки не зіграв у ящик", опустилася на третє місце, принісши своїм творцям 15,2 млн доларів.

Загалом же на кіноринку США спостерігається серйозне зростання. Топ-12 картин прокату заробили за вихідні 135,3 млн доларів, що на 39% перевищує торішні показники.

Фільм "Монстро", в якому не знялося жодного відомого актора, розповідає історію нічного кошмару очима оператора-любителя, що знімає на камеру вечірку своїх друзів. У самий розпал свята на Нью-Йорк нападає таємниче чудовисько, сіючи паніку у всьому місті.

Продюсером "Монстро" був Джей Джей Абрамс, творець культового серіалу "Залишитися в живих". Фільм став найзагадковішим і засекреченим кінопроектом нового року. Єдине, що було відоме про стрічку до прем"єри, - те, що в ній йдеться про чудовисько, що напало на Нью-Йорк.

Все інше було покрите завісою таємниці - фільм мав кілька фальшивих назв, з рекламних роликів абсолютно нічого неможливо було зрозуміти, а творці мовчали. Схоже, подібна маркетингова стратегія отримала успіх. NEWSru.com.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Монстро" побив рекорди січневого прокату в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі