вівторок, 12 лютого 2008 08:44

Фідель Кастро втрутився в президентські перегони в США

Кубинський лідер Фідель Кастро втрутився в президентські перегони в США, звинувативши в брехні претендента на пост глави держави від Республіканської партії.

На думку Кастро, сенатор-республіканець Джон Маккейн у своїх публічних заявах говорить неправду, звинувачуючи кубинських військових в тортурах американських солдатів під час війни у В"єтнамі. "Роки, які ви провели в ув"язненні, і рани, отримані під час атак Ханою, не звільняють вас від морального права говорити правду", - йдеться в заяві Фіделя Кастро.

Нагадаємо, що Джон Маккейн брав участь у бойових діях на території В"єтнаму і якийсь час знаходився в полоні. Кандидатуру Маккейна підтримав популярний кіноактор Сильвестр Сталлоне, що зіграв у кількох фільмах роль ветерана війни у В"єтнамі Джона Рембо. За словами зірки Голлівуду, в нинішній передвиборній кампанії "сценарій, який пишеться, і сама реальність є досить жорстокими і досить різкими - як в гостросюжетному кінобойовику". При цьому Сталлоне відзначив, що такій екстремальній гонитви потрібний той, хто вже зустрічався з подібними випробуваннями і може з ними впоратися.

У свою чергу, популярний актор Чак Норріс, що також зіграв чимало ветеранів війни у В"єтнамі, відмовив Джону Маккейну в підтримці через похилий вік кандидата. "Якщо Джон стане президентом у 72 роки і при цьому старітиме так, що в нього один рік піде за три, наскільки немолодим він опиниться після закінчення чотирьох років? Йому буде (неначе) 84 роки - чи зможе він витримувати такий тиск на такій роботі?" - приводять Дні.ru слова зірки бойовиків, повідомляє "Обозреватель".
Зараз ви читаєте новину «Фідель Кастро втрутився в президентські перегони в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі