субота, 12 травня 2018 15:02

"Фантастичні партнери" - підполковника армії США вразили українські військові

"Фантастичні партнери" - підполковника армії США вразили українські військові
Українські військові показали високий рівень на навчаннях НАТО. ФОТО: Генштаб ЗСУ

Українські військові продемонстрували високу професійність на міжнародних навчаннях НАТО Combined Resolve X, які завершилися 11 травня у німецькому місті Хохенфельц.

Ваші воїни показали відмінну роботу, заявив підполковник армії США Майкл Кондон прес-службі Генштабу ЗСУ.

"Ми були дуже вражені обома українськими підрозділами – танковим взводом і ротою 79-ї бригади. Вони були неймовірні. Ми побачили іншу тактику і підходи, які відрізняються від того, як воює армія США. Побачили немало позитиву у їх діях. Це була відмінна робота. Я думаю, вони не знають, як сказати "ні", або як не виконати поставлену задачу. Яку б місію їм не доручали, вони її виконували. Були фантастичними партнерами на навчаннях", - заявив американський підполковник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Знову всім план поламали" - українські бійці на навчаннях НАТО

У міжнародних військових навчаннях НАТО прийняли участь 3,7 тис солдатів з різних держав. Україну представляв танковий взвод 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ та рота десантників з 79-ї десантно-штурмової бригади. За легендою, наші воїни виступали агресорами разом із союзниками. Їм протистояли сили Албанії, Грузії, Польщі, Болгарії та США.

Під час навчань Combined Resolve X використовувалася сучасна лазерна система імітації бою MILES. Вона дозволяє практикувати пряме збройне зіткнення з високою реалістичністю.

Зараз ви читаєте новину «"Фантастичні партнери" - підполковника армії США вразили українські військові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі