пʼятниця, 07 березня 2008 14:23

Емі Уайнхаус зраджує своєму чоловікові (ФОТО)

Поки чоловік Емі Уайнхаус щільно і надовго осів у стінах лондонської в"язниці Pentonville, співачка дарма часу не втрачає, зустрічається з колишнім бойфрендом і скандалить із папарацці.

В середу Емі Уайнхаус провела весь вечір і майже всю ніч в компанії колишнього бой-френда Тайлера Джеймса. Спочатку парочка веселилася разом зі своїми друзями Марком Ронсоном, Келлі Осборн і Кімберлі Стюарт.

Пізніше вони усамітнилися, але репортерам не вдалося сфотографувати пікантні моменти. Після галасливої і тривалої вечірки, Емі потрапила додому лише о четвертій ранку. Уайнхаус настільки була неосудна, що, углядівши папарацци вона спробувала накинутися на них за те, що ті спробували відобразити її спотворену особу, а потім і зовсім втратила ключі.

Мабуть Тайлер абсолютно не боїться підхопити захворювання, на яке хвора Емі. На початку цього тижня респондент британської співачки підтвердив інформацію щодо того, що у британської співачки було виявлено серйозне шкірне захворювання - імпетиго.

Емі знайома з Тайлером близько десяти років. Спочатку їх зв"язувала дружба і спільні гастролі їхніх груп. Багато видань визнали, що Тайлер виглядає набагато кращим за чоловічка Емі, Блейка Філдера-Сивіла, повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Емі Уайнхаус зраджує своєму чоловікові (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі