середа, 06 грудня 2023 07:47

Спецтема: Війна Росії проти України

"Єдиний кулак національної безпеки та оборони" - Сирський привітав бійців з Днем Збройних сил України

"Єдиний кулак національної безпеки та оборони" - Сирський привітав бійців з Днем Збройних сил України
Сьогодні Україна відзначає День Збройних сил. Фото: t.me/osirskiy

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський привітав бойових побратимів з Днем Збройних сил України.

Він сказав, що завдяки їхній професійній майстерності, бойовому досвіду, мужності та героїзму українське військо входить до числа найпотужніших армій світу.

"ЗСУ користується неймовірною підтримкою наших громадян та викликає захоплення в інших країнах. Сьогодні український воїн не просто опановує, а формує найсучасніші практики ведення війни. Пише новітню історію України, Європи й світу, даючи люту відсіч ворогові та крок за кроком визволяючи нашу землю від російських окупантів", - сказав він.

Сирський додав, що український народ поважає, любить і підтримує свою армію, а армія любить і захищає свій народ і свою державу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Збройних сил України: найтепліші листівки з привітаннями для наших військових

"У цей день ми особливо згадуємо наших побратимів, які віддали свої життя за Україну. Вічна й світла їм пам'ять та слава. Уклінна дяка їхнім батькам і родинам", - наголосив командувач.

Він подякував солдатам і сержантам, молодшому, старшому та вищому офіцерському складу: танкістам, артилеристам, льотчикам, піхотинцям, морським піхотинцям, розвідникам, ракетникам, десантникам, нашим медикам і капеланам - усім видам та родам військ ЗСУ. Подякував також представникам інших складових Сил безпеки та оборони України - прикордонникам, нацгвардійцям і поліцейським.

"Ми всі разом - єдиний кулак національної безпеки та оборони. Особлива подяка – тим героям, хто зараз на передовій б'є ворога. Нам є ким і чим пишатися. Нам є над чим працювати. І ми це робимо щодня і щомиті, незважаючи на виклики й загрози. Бажаю вам і вашим родинам здоров'я, сил та наснаги у захисті та визволенні нашої держави від ворога. Слава ЗСУ! Слава Україні!" - підсумував Сирський.

6 грудня відзначаємо День Збройних сил України та день Святого Миколая.

Ці свята випадають на будний день. Відповідно, через дію воєнного стану, вихідних у ці дні не буде. Натомість можна розраховувати на вихідні, які випадають на суботу та неділю.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний кулак національної безпеки та оборони" - Сирський привітав бійців з Днем Збройних сил України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі