середа, 22 липня 2020 22:12

Дворічна дівчинка отруїлася алкоголем

Дворічна дівчинка отруїлася алкоголем
Після отримання першої медичної допомоги дівчинці стало краще. Фото: Нацполіція

У Києві дворічну дівчинку госпіталізували з отруєнням алкоголем.

"Вчора близько 17:00 в Подільське управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з вулиці Нижньоюрківської госпіталізована дворічна дівчинка з гострим алкогольним отруєнням. За вказаною адресою негайно виїхали співробітники сектору ювенальної превенції. Правоохоронці поспілкувалися із сусідами й оглянули приміщення, у якому проживає малолітня", - повідомляє прес-служба поліції.

Як з'ясували правоохоронці, мати дівчинки разом із сусідами на кухні гуртожитку вживала алкоголь, а маленька дочка була поруч і випила спиртне. Коли дитині стало погано, сусіди викликали лікарів. Після отримання першої медичної допомоги дівчинці стало краще.

Тепер щодо матері складено протокол про адмінправопорушення за статтею про невиконання батьками обов'язків з виховання дітей. Санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8-місячний малюк зазнав страшних опіків, коли 3-річний брат підпалив ковдру

У Львівській обл. від ускладнень коронавірусу померла 28-річна жінка. Її дитина перебуває в реанімації на апараті ШВЛ.

Зараз ви читаєте новину «Дворічна дівчинка отруїлася алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі