неділя, 25 травня 2008 15:08

Дві людини загинули в результаті торнадо в США

Дві люди загинули в результаті численних торнадо, що обрушилися в п"ятницю і суботу на штати Оклахома і Канзас в центральній частині США, повідомляє агентство Associated Press. Загиблий чоловік і жінка знаходилися в автомобілі, який здуло з дороги сильним вітром і віднесло на відстань 140 метрів від шосе.

Як повідомили агентство в поліції штату Канзас, в цілому за два дні в Оклахомі і Канзасі було зафіксовано близько 17 торнадо. В результаті стихійних лих поранення отримали декілька чоловік, багато будинків отримали серйозні пошкодження, декілька будівель було зруйновано.

За словами представника поліції округу Кингфішер Лонні Макдейда, основний удар довівся по сільській місцевості. Зокрема, майже повністю була зруйнована крупна свиноферма в 120 кілометрах від міста Оклахома-сiті.

Нагадаємо, в четвер 22 травня від торнадо постраждав штат Колорадо, де в результаті стихійного лиха загинула одна людина і в цілому постраждали близько 600 будинків, з яких 102 знаходяться під загрозою руйнування, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дві людини загинули в результаті торнадо в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі