середа, 10 березня 2010 16:22

Два рідних брати напідпитку ледь не зарізали таксиста (ФОТО)

Автор: Аріна Кантоністова, Gazeta.ua
 

Правоохоронці Немирівського району на Вінниччині о 8 ранку 10 березня затримали двох рідних братів. Годиною раніше ті викрали у таксиста автомобіль.

Близько 5 ранку навпроти Військового санаторію у Вінниці двоє хлопців найняли таксі. Просили водія червоної "деу-ланос" завести їх в Немирівський район. Пропонували 500 грн.

"Неподалік села Потоки попросили зупинитися, - розповів Gazeta.ua Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини. - Як тільки пригальмували, один пасажирів замахнувся на таксиста пляшкою з-під пива, інший ножем. Чоловіку чудом вдалося відмахнутися від ударів. Він вистрибнув з машини. Нападники намагалися його наздогнати. Пробігли з 600 метрів. Потім вирішили повернутися в машину. Завели мотор та зникли".

Водій "деу" 23-річний вінничанин Сергій в той день підміняв батька. З села Потоки постраждалий одразу викликав правоохоронців. За 10 км від місця викрадення ті знайшли порожній автомобіль.

"Машину помітили в кюветі, туди злетіла від зіткнення з деревом, - продовжує Мотичко. - Це було неподалік села Жорнища. Начальник ДАІ Немирівського району Віталій Бевз та його напарник Ігор Лемпа по слідам, які помітили навколо машини, вийшли до села Бондурівка. Злочинців затримали неподалік місцевого магазину.

Викрадачами виявилися два рідних брати - 26-річний Дмитро та 16-річний Вадим з містечка Турбів Липовецького району.

"Заарештовані розповіли, що у ніч перед викраденням молодший з братів приїхав до старшого в гості. Разом розпивали алкоголь, - додає Мотичко. - Що підштовхнуло до злочину, пояснити не можуть".

Старший був двічі судимий. Нещодавно він перебрався жити у Вінницю, знімав там квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Два рідних брати напідпитку ледь не зарізали таксиста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі