вівторок, 12 лютого 2019 14:31

Дружині інваліда АТО потрібна допомога на лікування раку

Автор: Фото надане Аліною Паливодою
  На продовження лікування Аліна потребує 300 тисяч гривень.
На продовження лікування Аліна потребує 300 тисяч гривень.

35-річна Аліна Паливода із Черкас лікує рак грудей. Перенесла 2 операції, опромінення й 10 курсів хіміотерапії. На подальше лікування потрібно ще 300 тис. грн.

"Захворювання виявили рік тому. Комп'ютерна томографія виявила новоутворення в печінці. Підозрювали метастаз. Я перенесла 2 операції, променеву терапію, 10 курсів хімії й попереду ще сім. Потрібен дорогий препарат Герцептин. Коштує від 45 до 55 тисяч гривень. Першу крапельницю я робила без нього, бо не мала грошей і в лікарні тоді його не було. Я переступила через себе заради своїх дітей і написала в фейсбуці пост про допомогу. Завдяки цьому на наступну крапельницю змогла купити препарат.

Сім разів Герцептин давала лікарня. Тепер, у зв'язку із ситуацією в міністерстві охорони здоров'я, треба все купляти. Це вже буде 4 раз. Кожні три місяці треба платити за обстеження. Комп'ютерна томографія з контрастним розчином коштує близько 4 тисяч гривень. І МРТ теж не дешева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після удару однокласника з'явилася пухлина" — Вероніці Напорі на складну операцію потрібна допомога

Я переселенка із Волновахи на Донеччині. Переїхали до Черкас. Звідси родом мій чоловік Валентин. Він у перші роки війни захищав Гранітне та Староігнатівку. У результаті поранення отримав інвалідність. Маємо 2 синів. Старший Ярослав ходить до 3 класу, меншому Платону лише 2 роки. Живемо на інвалідні пенсії та "дитячі" гроші. Частина суми йде на моє лікування. Допомагають і небайдужі люди. Після публікації на сайті Gazeta.ua на початку січня мені надійшло майже 100 тисяч гривень. Я дуже вдячна всім людям за допомогу.

На продовження лікування потрібно ще 300 тисяч гривень. Знову прошу допомоги. Так сталося, що три роки тому в мого рідного брата виявили рак нирок з метастазами в легенях. Самостійно тягнути двох онкохворих для нашої родини нереально тяжко", — розповідає Аліна Паливода.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4978 6204 2993 або Ощадбанку 5167 4901 0384 3380 (Паливода Аліна Євгенівна).

Контакти чоловіка Валентина Анатолійовича: 0 (97) 508 14 26.

Зараз ви читаєте новину «Дружині інваліда АТО потрібна допомога на лікування раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі