понеділок, 04 лютого 2008 17:42

Дружина Обами зіштовхнула Стіві Вандера зі сцени (ФОТО)

Вчора ввечері Стіві Вандер впав під час масового мітингу на підтримку багатообіцяючого кандидата у президенти США Барака Обами.

Відомого співака супроводжувала дружина сенатора Мішель Обама. Проте можлива перша леді США все ж не змогла допомогти зірці вдало піднятися сходами, через що співак перечепився і впав.

На щастя, Вандер не травмувався, оскільки Мішель допомогла йому піднятися назад на сцену, щоб приєднатися до неї і відомої шоувумен Опри Вінфрі.

57-річна зірка здивувала всіх своєю несподіваною появою на мітингу. Стіві Вандер підтримав кандидата в президенти у боротьбі за голоси перед праймеріз у вівторок.Стіві Вандер незабаром після свого народження втратив зір, однак незважаючи на цю трагедію у семирічному віці Вандер почав брати уроки гри на гітарі, а у дев"ять років опанував частково ще й гармоніку та ударні.

Зараз він автор понад 30 альбомів. Стіві Вандер — лауреат 22 премій Греммі, у 1989 його ім"я було занесено до Зали слави рок-н-ролу , у Списку 500 найкращих альбомів усіх часів за версією журналу Rolling Stone його творчість представлена чотирма альбомами.

Як відомо, Клінтон і Обама є лідерами в боротьбі за звання єдиного кандидата в президенти США від Демократичної партії. У їхніх політичних супротивників, республіканців, також виявилися фаворити - це Мітт Ромні і Джон Маккейн. За прогнозами, партійні лідери можуть визначитися після 5 лютого, коли первинні вибори і збори однопартійців пройдуть в двох десятках американських штатів.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Дружина Обами зіштовхнула Стіві Вандера зі сцени (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі