четвер, 14 березня 2024 08:20

Спецтема: Війна Росії проти України

ДРГ росіян спробувала прорватися до Антонівського мосту

ДРГ росіян спробувала прорватися до Антонівського мосту
Росіяни маневрують на човнах серед островів у гирлі Дніпра. Фото: скріншот

В ніч на середу група окупантів з лівого берега Херсонщини на моторному човні намагалася підійти до правого берега в районі Антонівського мосту.

Ціль висадки полягала у диверсійно-розвідувальній місії, заявила 14 березня керівниця об'єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"ДРГ росіян намагалася прорватися до Антонівського мосту на Херсонщині. Такі рейди ворогу не по силах. Росіяни маневрують на човнах серед островів у гирлі Дніпра, але щоденно ці угруповання знищуються. Так, за минулу добу у росіян мінус чотири човни. Вони давно просували наратив, що повернуться на Правобережжя, особливо перед виборами. От вони спромоглися на одну таку спробу, але під щільним вогнем наших військових були змушені повернутися", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни провалили штурм на лівобережжі Херсонщини

Окупанти втратили більшу половину своїх сил та засобів, додала Гуменюк.

"Під щільним вогнем Сил оборони України окупантський човник феєрично повторив долю російського флоту - втративши чверть своєї спроможності і наповненості, ретирувався до лівого берега знов", - повідомили Сили оборони півдня.

Загальні бойові втрати російських окупантів на ранок 14 березня склали 427 840 осіб. Протягом минулої доби знищено та поранено ще 970 загарбників.

Зараз ви читаєте новину «ДРГ росіян спробувала прорватися до Антонівського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі