четвер, 05 березня 2020 17:34

Dream BIG Forum: В Україні пройшов освітньо-мотиваційний форум нового формату

Dream BIG Forum: В Україні пройшов освітньо-мотиваційний форум нового формату
Dream BIG Forum зібрав 1,5 млн грн для благодійного фонду "Таблеточки"

В Україні пройошв освітньо-мотиваційний захід, який зібрав повний Палац спорту (майданчик на 6 тис. глядачів) - Dream BIG Forum.

"Цей форум ми присвятили мрії. Потужній силі, що запалює серця. Мрія - це про творення і прагнення зробити світ кращим. Черпайте сили з великої Мрії, йдіть за нею і ніколи не здавайтеся! Саме ці слова ми сказали тисячам людей в залі, я дякую кожному за потужну енергетику і натхнення, це було незабутньо", - заявив організатор Dream BIG Forum Артур Мхитарян.

Захід унікальний тим, що став симбіозом надихаючих і мотивуючих виступів і захоплюючого шоу - такого формату в Україні ще не було. З гостями ділилися своїм досвідом досягнення найсміливіших мрій і високих цілей експерти з абсолютно різних сфер життя.

Крім Артура Мхітаряна, на форумі виступили перший президент України Леонід Кравчук, бізнесмен і державний діяч, який стояв біля витоків створення сучасного Дубая, Ахмед Бін Байат, відомий американський письменник Роберт Грін, засновник FEDORIV Group і FEDORIV Agency Андрій Федорів, співзасновник Gres Todorchuk PR Ярослава Гресь, мотиваційний спікер Алла Клименко і видатний український боксер Олександр Усик. Ведучою заходу була Маша Єфросиніна.

Окремою несподіванкою для гостей став виступ співачки TAYANNA, вона приєдналася до Алли Клименко під час її мотиваційної мови. А заключний виступ Артура Мхітаряна супроводжувався ефектним аудіо-візуальним шоу.

З високою часткою соціальної відповідальності організатори підійшли і до фінального гала-вечора - він перетворився на благодійний аукціон, де лотами стали індивідуальні зустрічі покупця зі знаменитими спікерами. У підсумку, Dream BIG Forum зібрав 1,5 млн грн для благодійного фонду "Таблеточки", який допомагає сім'ям та онковідділенням дитячих лікарень боротися за життя і мрії маленьких пацієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Dream BIG Forum: В Україні пройшов освітньо-мотиваційний форум нового формату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі