вівторок, 05 листопада 2019 16:40

"Допоможіть Нестору позбутися тяжкої недуги" — сестра благає врятувати свого меншого брата

Автор: Фото надане Ілоною Тишкевич
  Нестор страждає від постійних епілептичних нападів, частої блювоти й проблем із сечовивідною системою.
Нестор страждає від постійних епілептичних нападів, частої блювоти й проблем із сечовивідною системою.

10-річний Нестор Тишкевич із села Родниківка Уманського району на Черкащині має синдром Штурге-Вебера. Хлопчика турбують постійні епілептичні напади, поява новоутворень на гемангіомі над лівою бровою, часті блювоти, проблеми із сечовивідною системою. В Україні немає відповідного обстеження, щоб призначити правильне лікування. Допомогти можуть у клініці Барселони. На обстеження потрібно близько 16 тис.євро.

"Нестор є моїм рідним братиком. Він народився з родимою плямою на тройничному нерві, ліворуч біля вуха. В півроку переніс кому унаслідок нагноєння кишечника. Було лікування й обстеження в багатьох лікарнях та "Охматдиті". Запідозрили синдром Штурге-Вебера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хотіла зробити селфі для матері, яка в Польщі на заробітках" — Кароліну Петренко вразив струм, потрібна допомога

У березні Нестор був на консультації у Антоніо Руссі – лікаря епілептолога з Іспанії. Він відкоригував лікування, зменшив дози препаратів. Стан Нестора дещо полегшився. Став краще їсти, зменшилися болі в животику. Може взяти в руки ручку й малювати.

1 січня Антоніо Руссі чекає Нестора на обстеження за допомогою спеціального відео, яке буде проводитися впродовж чотирьох діб. В Україні такого не роблять. Лікування, яке призначать Нестору, має позбавити його страшних щоденних судом. Призначать лікування супутнім діагнозам.

На обстеження маємо зібрати 15 тисяч 724 євро. Для нас це непідйомна сума. Ми живемо з мамою й моїм 6-річним сином. Якщо не встигнемо зібрати гроші, додатковий місяць буде дорожчий на тисячу євро. Дуже просимо небайдужих людей відгукнутися на наше прохання. Допоможіть Нестору позбутися тяжкої недуги", — розповідає Gazeta.ua рідна сестра Ілона Тишкевич.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4991 3006 7778 (мама Тишкевич Юлія Павлівна).

Зараз ви читаєте новину «"Допоможіть Нестору позбутися тяжкої недуги" — сестра благає врятувати свого меншого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі