субота, 15 липня 2023 11:54

Донька Зеленських святкує 19-річчя: подруга розповіла подробиці її життя
3

Сьогодні, 15 липня, день народження відзначає донька президента України Олександра Зеленська.

Їй виповнюється 19 років. Дівчина отримує привітання від рідних, друзів та багатьох українців. Спогадами про дружбу з Олександрою в ефірі "Сніданок. Вихідний" поділилася донька телеведучої Олени Кравець Марія.

Олександра Зеленська 15 липня святкує День народження
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олександра Зеленська 15 липня святкує День народження
Олександра Зеленська 15 липня святкує День народження

Дівчата були дуже близькими подругами під час навчання у школі. Вони постійно перетиналася на знімальному майданчику "Вечірнього кварталу", а їхні сім'ї товаришували.

За словами Марії, Олександра завжди була душею компанії у школі та мала багато друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишиванка за 9 тис грн і блакитний костюм: найяскравіші образи першої леді за тиждень

"У нас була така компанія дітей "Кварталу" і ми усі були законектчені одне з одним. Наші батьки були завжди разом і ми були завжди разом. Я згадую це як час легкості, безтурботності, я все це з теплом згадую. Усі хотіли з нею грати та дружити, і це якось відчувалося. У її сторону завжди перевага, у гарному сенсі. З нею завжди було цікаво", ‒ каже Кравець.

Через повномасштабну війну Росії проти України Олександрі довелося припинити вести соцмережі та спілкуватися з друзями, як раніше. Зараз дівчина навіть не має змоги бачитися і зі своїм батьком.

"Знаючи їхню сім'ю якось, мені складно уявити, як у них все змінилося в середині родини. Вона була більше татова донечка. Вона дуже сильно любить своїх батьків. Але між Володимиром і нею був дуже тісний зв'язок. Те, що зараз відбувається дуже для неї складно, як і для нас усіх", ‒ розповіла Марія.

Зараз Марія та Олександра також не підтримують тісний зв'язок, адже донька президента не веде нових сторінок у соцмережах й обмежила коло контактів.

"Я зараз взагалі не знаю її жодної сторінки у соцмережах. Але було б цікаво, як складається її життя. Вона дуже добра дівчинка, дуже світла. Я бажаю миру, миру твоїй сім'ї, хочеться, щоб ти кайфувала від цього життя, настав мир і нічого не бійся, усе вийде", ‒ додала Кравець.

Перша леді Олена Зеленська розповіла, про те, як вона і діти знаходять можливість бачитися з президентом, Володимиром Зеленським, який живе в офісі. За її словами, родина намагається іноді зустрічатися разом.

Перша леді розповіла, що старша донька зв'язується із батьком через відеозвʼязок. Іноді може зайти до нього на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Донька Зеленських святкує 19-річчя: подруга розповіла подробиці її життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі