середа, 25 червня 2008 16:29

До столиці Греції наближається лісова пожежа

На грецьку столицю Афіни насувається сильна лісова пожежа, повідомляє 25 червня AFP. За словами представників місцевої влади, в даний час вогонь будинкам не загрожує. Як повідомляє агентство, займання сталося на горі Гімет в містечку Гліка Нера, розташованому в 30 кілометрах на схід від Афін. Столицю затягнуло димом від пожежі, проте серйозної небезпеки він не представляє.

Як повідомляється, на боротьбу з вогнем направлені 86 пожежників, 20 пожежних розрахунків, вісім пожежних літаків і три вертольоти.

Територія Греції регулярно страждає від лісових пожеж. Зокрема, в березні 2008 року через сильні пожежі на території острова Скопелос в Егейському морі було оголошено надзвичайний стан. У серпні 2007 року вогонь знищив майже півмільйона гектарів лісових і сільськогосподарських територій на території Греції, близько 60 людей загинули, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «До столиці Греції наближається лісова пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі