пʼятниця, 15 травня 2009 20:55

Для Євробачення-2010 Лобода закладе другу квартиру

Для Євробачення-2010 Лобода закладе другу квартиру
Співачка Світлана Лобода у четвер ввечері була дуже щасливою, адже вона таки виступатиме у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2009".

Українська "Anti-Crisis Girl" була настільки щасливою, що навіть заявила про свою готовність допомогти матеріально провести "Євробачення-2010". Звісно, якщо воно проходитиме в Україні.

Так, після оголошення фіналістів пісенного конкурсу, у Лободи запитали: "Говорять, ви заклали свою квартиру банку, щоб побудувати декорації для номеру на "Євробаченні". Ви розумієте насправді, що доведеться закласти Україні, якщо ви займете перше місце? Можливо газотранспортну систему?".

Свєта не лише не розгубилася від такого питання, а навіть зізналася у тому, що сама зможе фінансово допомогти країні у проведенні конкурсу.

"Якщо хтось зверху начаклує так, що ми займемо перше місце, і уряд не впорається з проведенням "Євробачення" в Україні, не хвилюйтеся. У мене є ще одна квартира, котра допоможе провести все на найвищому рівні", - відповіла Лобода.

ТаблоID
Зараз ви читаєте новину «Для Євробачення-2010 Лобода закладе другу квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі