пʼятниця, 17 квітня 2020 04:26

Діяльність ВООЗ підтримали більше 20 країн

Діяльність ВООЗ підтримали більше 20 країн
ВООЗ підтримують у світі. Фото: Уніан

Світове співтовариство підтримало Всесвітню організацію охорони здоров'я (ВООЗ), про припинення фінансування якої раніше заявив президент США Дональд Трамп.

Глобальне співробітництво і міжнародні організації відіграють велику роль під час пандемії захворювання Covid-19, що викликається коронавірусjv SARS-CoV-2, заявили 23 країни "альянсу за мультилатералізм", повідомляє Кореспондент.

У їх числі - ряд держав Євросоюзу, а також Аргентина, Канада, Мексика, Сінгапур, Чилі та Південно-Африканська Республіка.

"Ми підтримуємо зусилля по боротьбі з гуманітарними проблемами, викликаними спалахом", - підкреслили глави МЗС країн альянсу за підсумками телеконференції.

Вони особливо виділили необхідність "залишатися об'єднаними в нашій людяності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Європу чекають 4 нові хвилі коронавірусу

Президент США Дональд Трамп 14 квітня заявив, що його країна тимчасово припиняє фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я до тих пір, поки у Вашингтоні не вивчать, як ВООЗ реагувала на кризу з пандемією коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Діяльність ВООЗ підтримали більше 20 країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі