середа, 19 травня 2010 13:47

Дівчина Кличка сяяла на WMA в Монте-Карло (ФОТО)
26

Фото: Фото: Reuters

Учора ввечері на Лазурному березі пройшло вручення премії World Music Awards. Саме для того, щоб прийняти участь в церемонії прилетіли Володимир Кличко і Хейден Паннетьєрі. Подія зібрала безліч зірок. Були помічені Кароліна Куркова, Азія Ардженто, Робін Гібб, Мішель Родрігес, Лудакріс, Девід Гетта, Періс Хилтон та багато інших.

Справжнім тріумфатором церемонії стала Дженніфер Лопес. Вона сяяла на червоній доріжці в розкішній сукні від Roberto Cavalli, потім чудово виступила, а потім вийшла на сцену отримувати заслужену нагороду за видатний внесок в мистецтво.

У 2010-му церемонія WMA відбулася вже в 22-й раз. Статуетки традиційно вручаються тим, кому минулого року вдалося продати найбільшу кількість дисків. Окрім Джей Ло нагороди отримали Тізіано Ферро, Will.I.Am, Леді Гага, Ейкон, співачка Немі Амуро, група Scorpions і Андреа Бочеллі.

Практично всі селебріті так чи інакше брали участь в церемонії - хтось вручав статуетки, хтось їх приймав, хтось виступав. Разом з Джей Ло заспівали для присутніх Ейкон, Келлі Роуланд, Андреа Бочеллі. Лауреати отримували нагороди з рук Азії Ардженто, Роберто Каваллі, Томмі Хілфігера, Періс Хілтон, Кароліни Куркової, Мішель Родрігес, Володимира Кличка та його дівчини Хайден Паннетьєрі.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Кличка сяяла на WMA в Монте-Карло (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі