понеділок, 30 липня 2007 15:57

Дідусь позбавив Періс Хілтон багатомільйонного спадку

Шокований поведінкою внучки, Беррон Хілтон - син засновника однойменної мережі готелів - вирішив не віддавати гроші від прийдешнього продажу Hilton нікому з сім"ї, а витратити їх на добродійність.

Дідусь "принцеси вечірок" Періс Хілтон, приголомшений її тюремним ув"язненням, заявив, що позбавить внучку $60 млн. спадку.

79-річний син засновника мережі готелів Hilton Беррон Хілтон був вже багато раз неприємно вражений "жахливою поведінкою" Періс, особливо, коли в інтернет потрапило її домашнє секс-відео. Проте його терпіння лопнуло минулого місяця після 23-денної відсидки внучки у в"язниці.

Натомість Беррон має намір витратити частину величезної суми на пожертвування: $2,4 млрд підуть до фонду милосердя Конрада Хилтона - власне засновника мережі Hilton.

Сьогодні мережа Hilton друга за величиною в США після Marriott International Inc., володіє і управляє 2800 готелями, що налічують 480 тис. номерів, майже в 80 країнах світу.

Періс мало дістатися $60 млн. від загальної суми дідового спадку. Тепер через неї грошей не буде ні у кого.

На вулиці Хілтон не залишиться. Дохід Періс Хілтон в 2003-2004 роках склав $2 млн., в 2004-2005 роках - $6,5 млн., в 2005-2006 роках - $7 млн., повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Дідусь позбавив Періс Хілтон багатомільйонного спадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі