четвер, 18 березня 2010 18:43

Держдума пропонує Україні створити з Росією і Білоруссю єдину державу

Держдума пропонує Україні створити з Росією і Білоруссю єдину державу

Голова комітету Держдуми з економічної політики і підприємництва Євген Федоров заявив про те, що вже через півроку може бути опублікована програма створення об"єднаної держави, до якого увійдуть Росія, Україна і Білорусь.

Федоров розповів, що в даний момент "просто обговорюється ідея, конкретного плану поки немає". Ідея створення союзної держави, на думку Федорова, "прямо виходить з економічної доцільності". "Для того щоб громадянам Росії, України і Білорусії жилося краще, ніж у будь-якій іншій державі Європи, нам необхідно запустити ці прискорювачі економічних процесів", - заявив депутат.

Федоров також висловив думку, що столиця об"єднаної держави повинна бути розташована в Києві. Депутат пояснив це бажанням "українських колег".

"Задля досягнення соціальних та економічних показників, покращення життя громадян Росії, цілком можна мати столицю на території України. Ніяких проблем тут немає", - заявив Федоров.

У свою чергу, прес-секретар держсекретаря Союзної держави Росії і Білорусі Іван Макушок заявив, що вважає ідею Федорова доцільною. На його думку, для створення нового об"єднаного держави цілком можна використовувати напрацювання російсько-білоруської співдружності, що існує вже понад10 років.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Держдума пропонує Україні створити з Росією і Білоруссю єдину державу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі