пʼятниця, 07 серпня 2009 17:13

Держдума порівняла Саакашвілі з "покидьками, які захопили Беслан"

Держдума порівняла Саакашвілі з "покидьками, які захопили Беслан"

У Держдумі вважають, що дії президента Грузії Михайла Саакашвілі в Південній Осетії можна прирівняти до дій терористів в Беслані. Про це заявив сьогодні глава комітету Держдуми у справах СНД і зв"язках зі співвітчизниками Олексій Островський.

"Я хотів звернути увагу на бездіяльність, мовчазну згоду і, відповідно, непряму участь світової спільноти в цьому процесі", - сказав Островський.

Він також відзначив, що за минулий рік "жодна держава з ключових гравців" не дала офіційної оцінки діям президента Грузії, за винятком лише парламентської складової Організації Договору про колективну безпеку.

"Саакашвілі можна вважати рівно такою ж людиною, як ті покидьки, які захопили Беслан. Відмінностей немає", - уточнив глава комітету Держдуми.

У свою чергу, заступник голови комітету Держдуми з міжнародних справ Андрій Клімов відзначив, що дії президента Грузії були продуманими.

"Це державна політика, заснована на провокації. Це політика вже третього покоління сучасних вождів Грузії. Я відповідаю, що це етнічна демократія. Таку демократію вже будувала одна людина - це Адольф Гітлер", - сказав він.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Держдума порівняла Саакашвілі з "покидьками, які захопили Беслан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі