середа, 28 квітня 2021 03:02

День Ангела 28 квітня - як сьогодні назвати дитину

День Ангела 28 квітня - як сьогодні назвати дитину
28 квітня відзначають Пудів день. Фото: pixabay.com

28 квітня православні віряни згадують святого апостола Пуду. Це свято у народі прозвали Пудів день.

День Ангела сьогодні святкують Анастасія, Андрій, Віктор, Павло, Петро.

Анастасія означає "повернення до життя". Це мрійливі фантазерки, які бояться не виправдати чиїсь очікування. Їх можна обдурити та скривдити, адже вони беззахисні перед злими та хитрими людьми. Анастасія швидко входить у довіру і легко налагоджує зв'язок із людьми. Вона може стати гарною артисткою, вихователем у дитячому садку, лікарем.

Ім'я Андрій походить від давньогрецького слова "андрос" - "мужній", "хоробрий". Серед Андріїв часто зустрічаються режисери, актори, співаки, художники. Ці чоловіки мужні, хоробрі та людяні. Вони можуть бути наполегливі і категоричні та довго відстоювати власну позицію. Принциповість робить їх різкими у спілкуванні. Однак самокритичність та мудрість допомагають їм об'єднувати людей для загальної мети.

Віктор з латині означає "переможець". Він довірливий, однак не злопам'ятний - швидко забуває образи. Ці чоловіки люблять емоційні пригоди та небезпечні подорожі. Професію обирають звичайну, пов'язану із чимось конкретним. Наприклад, шофер, електрик, інженер. Однак вони можуть досягти успіху як футболісти або стрілки з лука. Віктор хазяйновитий та працьовитий. Удома зможе полагодити будь-що.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Янгола 22 квітня - кого сьогодні вітаємо з іменинами

З латинської мови ім'я Павло означає "малий" або "невеликий". Ці хлопчики слухняні та наполегливі у навчанні. У дорослому віці Павло - чуйний та доброзичливий, завжди прийде на допомогу у важку хвилину. На роботі він викладається наповну, а з колегами стриманий але привітний. У сімейному житті Павло буде надійною опорою для дружини. Однак він не прихильник романтики та пристрасті у з'ясуванні стосунків.

Петро з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

Святий Пуд - один із 70 апостолів, які були послані з Євангельським благовістям перед пришестям Ісуса. Він відомий також як член Римського Сенату.

Зараз ви читаєте новину «День Ангела 28 квітня - як сьогодні назвати дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі