четвер, 06 березня 2008 12:08

Демі Мур відкрила таємниці сімейного життя з секс-символом (ФОТО)

Голлівудська актриса Демі Мур дала інтерв"ю квітневому номеру американського журналу Harper"sBazaar і знялася в сімейному портреті разом зі своїми дочками. 45-річна зірка розповіла виданню про вік, сім"ю і релігію.

"Не приховаю, іноді я панікую, коли дивлюся в дзеркало. Але я стараюся не концентруватися на зморшках, а думати про те, що у мене є в житті. У мене чудовий шлюб, у мене три чудові дочки, у мене велика сім"я і люблячі друзі", - говорить Мур.

Мур розповіла, що не відразу зважилася ввести в свою сім"ю, в якій були три дочки від Брюса Уїлліса - Румер, Скаут і Таллула, 30-річного Ештона Катчера, з яким вона разом вже п"ять років. "Бути разом зі мною - це означає не просто мати відношення зі мною, це означає увійти до ситуації, де вже присутній великий ступінь відповідальності", - говорить вона.

Що стосується різниці у віці між ними, то Мур заявляє: "Люди зробили з цього такий галас, неначе в світі такого ніколи не було. Я про вік не думала, але для інших він, схоже, був великою проблемою".

Про свою реакцію на появі в їхньому будинку Катчера 14-річна Таллула говорить: "Я була в четвертому класі, так що для мене це не було таким шоком, як для Скаут (16) і Румер (19), але все таки трохи було. Якось дивно, коли люди говорять, що мій прийомний батько - секс-символ".

Тим часом, сам Катчер говорить: "Спочатку я не знав, чим все це кінчиться, але все пішло добре. Ми всі один одного підтримуємо".

Мур і Катчер обидва є прихильниками Каббали. Скаут розповідає: "Мама впродовж життя міняла різні релігії. Каббалою вона захопилася більше всього. Я поважаю вибір, який зробили вона і Ештон", повідомляє Факtnews.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур відкрила таємниці сімейного життя з секс-символом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі