понеділок, 14 березня 2016 23:43

Деканоідзе звільнила скандального очільника вінницької поліції

Деканоідзе звільнила скандального очільника вінницької поліції
Фото: facebook

Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе задовольнила рапорт про відставку Антона Шевцова з посади начальника ГУНП України у Вінницькій області, повідомляють у департамент комунікації Національної поліції України.

Обов'язки керівника поліції Вінниччини тимчасово виконуватиме перший заступник начальника Юрій Педос. Зазначається, що у грудні минулого року Педос пройшов атестацію до лав Національної поліції України.

Нагадаємо, 14 березня, голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе підписала наказ про відсторонення Антона Шевцова від виконання посадових обов'язків у зв'язку з необхідністю проведення перевірки за нововиявленими обставинами.

10 березня активісти Автомайдану із 10 міст України вимагали відставки начальника ГУ НП Вінницької області Антона Шевцова та його новопризначеного заступника на час проведення перевірки причетності вищезазначених посадовців до сепаратизму.

4 березня Деканоїдзе зазначила, що начальника Вінницької поліції, якого звинувачують у сепаратизмі, перевірить СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Деканоідзе звільнила скандального очільника вінницької поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі