середа, 17 червня 2020 12:18

ДБР викликало на допит міністра оборони часів Януковича

ДБР викликало на допит міністра оборони часів Януковича
Ексміністр оборони України Павло Лебедєв

Державне бюро розслідувань має намір допитати міністра оборони часів ЯнуковичаПавла Лебедєва.

У інформації, яка з'явилася на сайті ДБР, сказано, що Лебедєв Павло Валентинович, 12.07.1962 р.н., має з'явитися о 16-й годині 19 червня 2020 року до головного слідчого управління Державного бюро розслідувань до слідчого Береста О. О.

Це потрібно для набуття процесуального статусу та проведення відповідних слідчих і процесуальних дій у кримінальному провадженні, уточнюють у повідомленні.

Як повідомляють ЗМІ, йдеться про справу ексначальника Генштабу Збройних сил Володимира Замани щодо підриву боєздатності української армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів, як хотів підтягнути кадри Януковича

Печерський райсуд Києва наприкінці травня 2020 року заочно взяв під варту Лебедєва у справі про розстріли на Майдані 18-20 лютого 2014 року. Наразі ексчиновник переховується від слідства.

Касаційний кримінальний суд розблокував можливість розгляду апеляції про спецконфіскацію $1,5 млрд коштів компаній, пов'язаних з експрезидентом-утікачем Віктором Януковичем.

Зараз ви читаєте новину «ДБР викликало на допит міністра оборони часів Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі