середа, 16 жовтня 2013 12:57

"Що таке ревнощі? Бажання влади" — найцікавіше у новому номері журналу "Країна"

 

Новий номер журналу "Країна" присвятив багато уваги темі Що таке ревнощі:

"Допомогти можна тільки сильному, дати грошей - багатому. Зламаній людині нічого не допоможе, хоч як її тягни"

Степан ПРОЦЮК, письменник

Далі "Країна" пише:

Проблем із чоловіками не було ніколи, бо маю чудову фігуру. У Франції заборонили дитячі конкурси краси.

"Прагнення бути добрим хазяїном - національна риса. Воно не зникло навіть коли нас загнали в колгоспи. Люди навчилися красти, інстинкт свого залишився. Але тепер і відучитися красти - важко"

Мирослав ПОПОВИЧ, філософ

"Треба дочекатися поліції й дати себе заарештувати". Убивством у радянському консульстві у Львові ОУН мстилася за штучний голод в Українській СРР.

"Бачив посеред океану плавучі острови із в'єтнамок, гумових босоніжок, капців та іншого взуття. На них висиджували яйця птахи, жили краби"

Павло РЄЗВОЙ, геолог, мореплавець

Також у цьому номері читайте:

"Доки в Москві не зміниться влада, нічого доброго від неї не ждіть. Хочете жити спокійно - маєте часом озиратися, щоб із російського боку на голову не впала цеглина. Війну проти України Кремль не розпочне, але чекайте шантажу і дрібного падлюцтва"

Валерія НОВОДВОРСЬКА, політик, публіцист

"Тут діє чиста метафізика. На українських владців і політиків, навіть тих, що все життя були в полоні "ординських стереотипів", почав упливати ґрунт. Кисень, в якому іскряться рядки Шевченка й Стуса, міняться лики печерських святих, ще тих, непідвладних північному патріархату, почав упливати й священнодіяти"

Павло ВОЛЬВАЧ, письменник

"Коли живеш у маленькому містечку, чуєш купу історій про різних людей. У великому - лише про своє коло. Одне оповідання написала з реальної жахливої історії - про вбивство-самогубство пари 60-літніх. У великому місті я лише прочитала б про це в газеті і не змогла б зібрати всі ниточки разом"

Еліс МАНРО, письменниця

"Хіба це не прояв доброти, коли один безпритульний ділиться з іншим сигаретою чи шматком хліба?"

Олег ФЕДОРЕНКО, монах

Про це та інше ми пропонуємо вам дізнатись, читаючи журнал "Країна" № 193 від 17 жовтня 2013 року.

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «"Що таке ревнощі? Бажання влади" — найцікавіше у новому номері журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі