понеділок, 15 лютого 2021 10:51

Що допоможе позбутися зморшок – медичний гороскоп на 15 лютого

Що допоможе позбутися зморшок – медичний гороскоп на 15 лютого
Шкіра швидко повертатиме свій тонус, зникатимуть зморшки. Фото: pixabay.com

15 лютого – добрий час для лікування хвороб шлунку. Не вживайте продуктів, що подразнюють слизову кишок. Їжте невеликими порціями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Можна придбати нові креми для обличчя та рук, - говорить астрологиня. – Вони дадуть гарний результат. Шкіра швидко повертатиме тонус, зникатимуть зморшки. Запобігайте відкладанню солей у суглобах. Розпочніть лікування остеохондрозу. Не варто проводити фізіотерапевтичні процедури".

Овен

Протягом дня мерзнутимуть руки й ноги. Погіршується капілярне кровопостачання. Більше рухайтеся. Пийте теплі напої.

Телець

Відкладіть похід до стоматолога. Знеболювальні діятимуть слабко. Виникатимуть ускладнення.

Близнюки

Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Корисною буде дихальна гімнастика. Розпочніть курс масажу м'язів плечового поясу.

Рак

Уповільнюється перистальтика кишок. Потреба організму в харчуванні знижується. Можна провести одноденне голодування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15-21 лютого: чим особливий передостанній тиждень зими

Лев

Слабшають захисні сили організму. Не слід розпочинати курсу загартовування. Відправлятися в похід з наметами не час.

Діва

Особливої уваги потребуватимуть нирки. Не допускайте зневоднення організму. Слідкуйте за вчасним виведенням рідини з організму.

Терези

Здавати донорську кров не можна. На її відновлення піде більше звичайного часу. Не допускайте поранення поверхні шкіри. Кровотеча довго не зупинятиметься.

Скорпіон

Додавати до страв біологічно активні добавки не слід. Результати можуть бути несподіваними. Зачекайте з подібними експериментами до наступного тижня.

Стрілець

Під час планування роботи на день враховуйте загальне зниження працездатності. В обід виникатиме бажання заснути. Частіше організовуйте перерви на відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла, яку фінансову допомогу отримала при народженні дитини в Польщі

Козеріг

Загострюються виразкові процеси в шлунку. Не вживайте у їжу страв, що подразнюють слизову. Перейдіть на дієтичне харчування.

Водолій

Підтримуйте організм у гарній фізичній формі. У разі потреби зверніться до порад народної медицини. Добрий період для початку лікування травами.

Риби

Займіться відновленням рухливості суглобів після перенесених травм. Розпочніть день з гімнастики. Розвивайте гнучкість хребта.

15 лютого відкладіть подорожі та відрядження. У дорозі на вас чекають затримки.

Зараз ви читаєте новину «Що допоможе позбутися зморшок – медичний гороскоп на 15 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі