пʼятниця, 29 листопада 2019 10:16

Чорна п'ятниця: добірка комедій про моду і шопінг

Чорна п'ятниця: добірка комедій про моду і шопінг
Фільми допоможуть поринути в атмосферу дня "великих знижок". Фото: blogspot.com

Сьогодні настала "Чорна п'ятниця" знижок на взуття, одяг, аксесуари, техніку, меблі.

Щоб поринути в атмосферу Сегодня.Lifestyle створив добірку фільмів про моду і шопінг.

Головна героїня – молода жінка є шопоголіком, яка веде боротьбу зі своїм гаманцем і магазинами. Актриса Айла Фішер достовірно зіграла залежність від шопінгу, бо залежність майже не лікується. "Вам знайоме це відчуття, коли бачиш симпатичного хлопця, і він тобі посміхається, і твоє серце тане, як масло на гарячому тості? Зі мною те ж саме, коли я бачу магазин", – каже головна героїня фільму. Іронія в тому, що жінка роздає поради про те, як розумно планувати свій бюджет, але жодного разу не дотримувалась цих порад сама.

У серіалі є також чимало гарних моментів, та варто подивитись фільм. Четвірка подруг, котрих зіграли Сара Джессіка Паркер, Кім Кетролл, Крістін Девіс і Синтія Ніксон, нескінченно ходять магазинами. Любителі дорогого красивого взуття будуть в захваті від фільму і серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорна п'ятниця": назвали товари, які розпродуватимуть зі знижками

Комедія розповідає про те, що ховається за всіма статтями, фотографіями та пробниками в журналах моди? Цей фільм розповідає про молоду провінційну дівчину, яка влаштувалася помічницею до редактора одного з найвідоміших модних журналів. Їй доводиться зануритися в невідомий світ і зрозуміти, що він не такий простий, як їй здавалося.

Бену Віттакеру вже за сімдесят, але він не може спокійно сидіти без діла. Чоловік вирішує найнятися стажистом до офісу інтернет-магазину модного одягу. Але колектив на чолі з начальницею Джулс молодий, і вони не знають, як правильно реагувати на нового члена команди.

Комедійна драма з Демі Мур і Девідом Духовни в головних ролях розповідає про менеджерів компанії, які проводять приховану рекламу предметів розкоші, парфумерії, спортивних та інших товарів. Зовні вони виглядають як дружна сім'я: тато, мама, дочка і син. А насправді у кожного з них завдання – рекламувати, щоб нові друзі купували ті ж речі, якими вони самі користуються. У кожному новому місті, куди переїжджає "сім'я", злітають продажі. Чоловіки купують такі ж статусні речі, як у нового сусіда. А жінки – купляють омолоджуючу косметику, щоб виглядати такою ж привабливою і сексуальною, як нова приятелька. Псевдосин і дочка щосили рекламують модні серед молоді гаджети.

В Україні розпродажі "чорної п'ятниці" проводять з 2010-го. Цьогоріч товари зі знижками продаватимуть 29 листопада.

У цей день магазини чекають ажіотажу покупців. Однак треба дотримуватися певних правил, щоб не витратити всі гроші та не купити зайвого

Зараз ви читаєте новину «Чорна п'ятниця: добірка комедій про моду і шопінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі