вівторок, 20 вересня 2022 06:00

Чому цей день такий особливий для кожного – гороскоп на 20 вересня

Чому цей день такий особливий для кожного – гороскоп на 20 вересня
Той, хто зуміє взяти себе в руки та з оптимізмом глянути у майбутнє, може досягти справжніх вершин у навчанні, бізнесі та професії. Фото: pixabay.com

20 вересня скрізь устигатиме той, хто нікуди не поспішатиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Таланитиме людям спокійним і врівноваженим, – каже астрологиня. – Краще цього дня завершувати старі справи, ніж розпочинати нові. Не слід змінювати імідж, підбирати нову косметику чи сідати на дієту. Ці експерименти будуть невдалі. Проведіть більше часу з малечею. Підтримайте друзів, які занепали духом. Цей день особливий для кожного. Це час становлення. Важко зібрати себе до купи і змусити щось робити. Той, хто зуміє взяти себе в руки та з оптимізмом глянути у майбутнє, може досягти справжніх вершин у навчанні, бізнесі та професії. Фінансові ризики не виправдаються. Краще дотримуватися перевіреної стратегії в бізнесі. Підвищується плодючість організму. Враховуйте це під час інтимних контактів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не захоплюйтеся листуванням із віртуальними знайомими. Ні до чого хорошого роман у соцмережах не призведе. З прийомом гормональних препаратів зачекайте до вихідних.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не наполягайте на своєму, бо цими ідеями та нововведеннями нашкодите роботі колективу. Травмована колись спина потребує вашої уваги.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Побутову техніку купуйте увечері. Оберіть нову. Вживана швидко зламається. Допомагайте тим, хто поряд. Турбуйтеся про близьких. Будьте готові відмовитися від свої справ заради коханих. Вашу жертовність вони оцінять.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не витрачайте час на з'ясування стосунків із колегами. Кожен все одно залишиться при своїй думці. Бережіть спокій у колективі і своєму домі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зацікавитеся психологією. Це допоможе по-іншому глянути на життя, глибше зрозуміти рідних і друзів. Будьте непередбачувані. Здивуйте коханих запрошенням у театр чи на романтичну вечерю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Без перешкод заходитимете до будь-якого кабінету і досягатимете свого. Легко налагодите діалог із людьми будь-якого рангу. Не затягуйте з візитом до стоматолога. Добре пройде протезування і пломбування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні цьогоріч очікується два бабиних літа: народний синоптик назвав дати

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не робіть нічого наперекір. З позитивом рухайтеся назустріч майбутньому. Прогуляйтеся у парку чи лісі. Радійте співу птахів. Збирайте з дітьми жолуді й каштани.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Кохані частіше задивлятимуться у дзеркало, змінюватимуть зачіску та макіяж. Ви ревнуватимете. З'ясування стосунків ні до чого хорошого не призведе. Підозри у зраді – безпідставні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гроші надійдуть вчасно. Добре думайте, перш ніж щось купити чи комусь позичити. Поведінка коханих насторожує. Не гризіть себе підозрами. Зараз від вас мало що залежатиме. Довіртеся долі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Це час бурхливих суперечок. Утримайтеся від з'ясування стосунків. Наживете собі ворога. Нотаріуси та юристи допускатимуть помилки в документах. Зачекайте з купівлею нерухомості.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається навколо. Тоді діятимете мудро. Якщо невдачі спіткають на роботі, час взяти відпустку і присвятити себе родині.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Кохані і батьки захоплюватимуться навіть найменшими вашими успіхами. Діліться з ними переживаннями і думками про майбутнє. Без потреби не йдіть до торгового центру. Уникайте натовпу, носіть маску.

Дощова погода в більшості областей України зберігатиметься 20 вересня. Очікується +9...14°С на заході, півночі й у центрі. На півдні й сході стовпчики термометрів покажуть +17...23°С.

Зараз ви читаєте новину «Чому цей день такий особливий для кожного – гороскоп на 20 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі