пʼятниця, 23 квітня 2010 12:41

Чоловік посадив у квартирі ціле поле голландської коноплі (ФОТО)

21 квітня в одному з сіл Житомирського району працівники міліції викрили чоловіка, який масово вирощував коноплю у приміщенні житлового будинку.

Про це повідомили у прес-службі МВС області.

В одному з домогосподарств, на околиці села, господар (як згодом з"ясувалось, він є жителем Вінницької області, а тут лише тимчасово винаймав житло) облаштував одну з кімнат помешкання для вирощування голландських конопель.

Як пояснив 49-річний чоловік, він вирощував марихуану для власного споживання.

"Життя не вдалося, то тепер мені все одно, що зі мною буде... Хотів спробувати", – заявив він.

Начальник ВБНОН УМВС України в Житомирській області Сергій Дзюбенко, коментуючи подію, зазначив, що дане затримання стало завершальним етапом операції по викриттю злочинного угрупування, яке займалось розповсюдженням наркотиків на території області.

Загалом після дозрівання одна рослина може принести прибуток своєму власнику на суму близько 5 тисяч гривень. У помешканні було вилучено 15 кущів таких рослин та поліетиленовий пакет з вологим листям рослин зеленого кольору.

На даний час працівники міліції працюють над встановленням каналів надходження насіння та збуту готового продукту. За зібраними матеріалами вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи.

Zhitomir.info

Зараз ви читаєте новину «Чоловік посадив у квартирі ціле поле голландської коноплі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі