пʼятниця, 21 квітня 2023 06:00

Чиї фінансові справи рвонуть угору – гороскоп на 21 квітня

Чиї фінансові справи рвонуть угору – гороскоп на 21 квітня
Період від сонячного до місячного затемнення не сприяє впровадженню нових ідей у життя. Фото: pixabay.com

21 квітня – день, значно спокійніший за попередній. Стабільно працюватиме добре налагоджений бізнес. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Думати про відкриття нових напрямків діяльності не час, - говорить астрологиня. – Період від сонячного до місячного затемнення не сприяє впровадженню нових ідей у життя. Відмовтеся від ризикованих кроків. Не варто також брати шлюб найближчі два тижні. Скасуйте ділові перемовини. Укладені домовленості не виправдають ваших сподівань. Довіряти обіцянкам не слід. Обставини завадять вашим співрозмовникам дотримати слова. Фінансові справи Козерогів, Скорпіонів і Близнюків рвонуть угору. Ваші заробітки зростають. Вдалий день для проведення оздоровчих процедур. Подбайте про здорове харчування".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Проведіть ревізію у власних справах, систематизуйте знання. Марно розпорошуватися на кілька видів діяльності. Тоді досягнутим залишитеся незадоволеним. Виокреміть найважливіше.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Легко вирішуватимуться завдання, які раніше не вдавалося зрушити з місця. Пощастить людям з креативним мисленням і неординарним підходом до роботи. Прості побутові справи можуть навпаки не вдаватися.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Найкраще йтимуть справи, які не потребують поспіху. Менше часу проводьте за кермом. Пришвидшується процес старіння шкіри. Використовуйте зволожувальні креми. Не варто відвідувати солярій.

Рак (22 червня – 22 липня)

На вас чекає спокійний і цікавий день. Якщо не покидає думка, що займаєтеся не тим, що хотіли, спробуйте змінити роботу. Дослухайтеся до інтуїції і бажань. Організм сам підкаже, чого не вистачає. Збагатіть раціон вітамінами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

З'явиться багато можливостей заробити гроші, але не всіма вдасться скористатися. Не забудьте поділитися заробленим. Чим більше благодійних проектів ви підтримаєте, тим більше грошей повернуться до вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Працювати у команді буде складно. Щоб уникнути конфліктів, власну думку тримайте при собі. Час розсудить вас і опонентів. Можуть розчарувати діти і батьки. Не час розраховувати на їхню підтримку. Кожен з головою порине у власні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя цих трьох знаків змінить сонячне затемнення – гороскоп на 17-23 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Залишайтеся ініціативними та рішучими. Не час змінювати місце роботи. Дратуватиме, коли поруч хтось почуватиметься щасливим. Не заздріть. Скоро успіх буде на вашому боці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не бійтеся перепон. У такий спосіб доля втримуватиме від неприємностей. Навчіться в усьому бачити позитив. Поки не варто оновлювати коло друзів. Серед нових знайомих не буде вірних соратників. Стоматолога відвідайте наступного тижня. Добре пройде видалення і протезування зубів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вдалий час, аби щось сіяти чи садити. Городина гарно ростиме. Чекайте приходу коштів від справ, у які вкладали протягом року. Зменште навантаження на суглоби. Попийте препарати, багаті на магній.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не намагайтеся все вирішити самотужки. Шукайте підтримки та поради. Може з'явитися недовіра до коханих. Хотітиметься бурчати, повчати і критикувати. Через це скакатиме тиск. Не варто тонізувати організм кавою чи спиртними напоями.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Стережіться любовних трикутників. Наживете ворогів. Кохання швидко мине. Більше часу проводьте з родиною. Пограйте настільні ігри з дітьми. Дозвольте дружині відпочити за улюбленою книгою чи серіалом.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не шукайте пригод на свою голову. Радійте стабільності, яку маєте. Це день невдалих фінансових внесків. Не варто вкладати кошти у нерухомість чи чужий бізнес. Відкладіть придбання меблів, комп'ютерів та холодильників. Постійно хотітиметься їсти. Пийте більше води.

Астрологиня розповіла, як сонячне затемнення впливатиме на кожного цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Чиї фінансові справи рвонуть угору – гороскоп на 21 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі