понеділок, 17 квітня 2023 23:10

Життя цих трьох знаків змінить сонячне затемнення – гороскоп на 17-23 квітня

Життя цих трьох знаків змінить сонячне затемнення – гороскоп на 17-23 квітня
Тельці і Водолії, Терези і Стрільці купатимуться у грошах. Фото: pixabay.com

17-23 квітня не слухайте чиїхось намовлянь. Довіряйте серцю. Від зробленого цього тижня вибору залежатиме ваше майбутнє. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"20 квітня матимемо Сонячне затемнення, - говорить астрологиня. – Воно змінить життя Овнів, Раків і Козерогів. Коридор затемнень триватиме до 5 травня і закінчиться Місячним затемненням. Заробіток зростає. Цього тижня не треба нікому позичати гроші і брати кредити. Руйнуйте стереотипи і дійте, як підказує серце. Але особливі зміни цього тижня не доречні: не спішіть переїздити у нове житло, купувати авто, змінювати роботу, їхати далеко від дому. Тельці і Водолії, Терези і Стрільці купатимуться у грошах".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Багато коштів витратите на потреби родини. На нові заробітки доведеться почекати. Не варто закладати фундамент дому чи розпочинати ремонт.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Якщо почнете мислити позитивно, це стане найкращим тижнем у році. Відштовхуйте від себе погані думки. Кожен день цього тижня нестиме неймовірні можливості. Зумійте цим скористатися. На вихідних відвідайте могили предків.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Серце жадатиме злагоди, милосердя і співчуття. Розум вимагатиме помсти. Для кожного цей тиждень – час внутрішнього вибору між добром і злом.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не чекайте кращого часу. Насолоджуйтеся кожним моментом, що дарує життя. Перед вами відкриватимуться неймовірні можливості. Станете свідком оприлюднення таємниць і здійснення мрій. Пропийте вітаміни для укріплення кісток. Їжте холодець та желе.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Робіть те, чого прагне серце. Якщо почнете свій бізнес під час війни, жодна криза не буде страшною. Обмежте спілкування з людьми, які дратують. Цього тижня вас легко буде вивести з рівноваги. Не поспішайте, коли приймаєте важливі рішення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Непорядність інших шокуватиме. Доведеться повчати колег і товаришів. Але цим лише зіпсуєте собі настрій. Головний біль і паніка заважають працювати. Майте під рукою заспокійливе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будете почуватися на коні. Ви надто багато уваги присвячували іншим. Час побалувати себе. Займіться справами, які вам до душі. Незабаром хобі приноситиме гарні заробітки. Цінуйте друзів. У цьому – справжнє багатство.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Бажання не збігатимуться з можливостями. Багато хотітимете, але мало вдасться. Не засмучуйтеся. Незабаром свято буде і на вашій вулиці. Цінуйте кожну мить із найдорожчими серцю людьми. Дім перетвориться на місце вашої сили.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зараз не варто щось докорінно змінювати. Намагайтеся встояти, навіть якщо бракує сили та бажання рухатися вперед. Не допускайте перевтоми і недосипання. Організм погано відреагує на дієту. Послабте навантаження у спортзалі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Час зробити вибір, з ким попрощатися, а кому запропонувати жити разом. Найкращу підказу дасть серце. Після Великодня відвідайте похресників. Оберіть пам'ятні подарунки. Уникайте переїдання. Не ходіть на кухню після 21.00.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Спокою і затишку годі чекати. Чим більше роботи заплануєте, тим легше цей тиждень мине. Вам вдаватиметься більше, ніж іншим. Поталанить людям, які звикли працювати в екстремальних умовах. Не забувайте про свої цілі і ставте власні інтереси вище інших. Зараз варто докласти максимум зусиль, аби забезпечити собі безхмарне майбутнє.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Робіть усе задумане, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Ризикуєте відштовхнути від себе коханих, якщо не приділите їм достатньо уваги. Будьте відвертими і ніжними. Можливі напади мігрені. Обстежтеся в лікаря.

Астрологиня розповіла, коли чекати на сонячне затемнення і як воно вплине на кожного українця.

Зараз ви читаєте новину «Життя цих трьох знаків змінить сонячне затемнення – гороскоп на 17-23 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі