четвер, 20 квітня 2023 06:00

Сонячне затемнення 20 квітня: які три знаки відчують приплив сил та грошей

Сонячне затемнення 20 квітня: які три знаки відчують приплив сил та грошей
Сонячне затемнення відбудеться 20 квітня на світанку. Цього дня не слід купувати комп'ютери і мобільні. Фото: pixabay.com

20 квітня на світанку відбудеться сонячне затемнення. Воно значною мірою вплине на інформаційний простір і роботу транспорту. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день багатьом допоможе здійснити потаємні бажання, - говорить астрологиня. – Прислухайтеся до того, що вам підказує серце. У цей час багатьом вдасться розібратися у собі. Виникатимуть складні ситуації на дорогах. Не слід купувати комп'ютери чи мобільні. Вони недовго служитимуть вам. Краще цього дня не оновлювати програмне забезпечення. Можна втратити корисну інформацію. Початок нового курсу навчання відкладіть до середини травня. Нова інформація погано засвоюватиметься протягом кількох наступних тижнів. Відкриються нові можливості для розвитку. Не опустіть нагоди покращити матеріальне становище. Це затемнення матиме вплив на Тельців, Терезів і Риб. Відчуєте приплив сил та грошей".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не поспішайте витрачати гроші, які ще не отримали на руки. До магазину вирушайте із готівкою. Уникайте кредиток. Повертати борги доведеться довго. Не варто позичати гроші друзям. Через це посваритеся.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Більше часу проводьте із родиною. Тоді не почуватиметеся самотніми. Утримайтеся від видалення родимок і косметичних операцій на обличчі. Невдалий період для переїзду та ремонту.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Отримаєте пропозиції, як швидко і вдало заробити додаткову копійку. Уважно вивчіть усе, перш ніж приступати до справ. Більше уваги приділіть шкірі рук та обличчя. Манікюр та педикюр краще перенести на вихідні.

Рак (22 червня – 22 липня)

По-філософськи ставтеся до всього, що з вами відбувається. Доля оберігатиме від неприємностей. Часто виручатиме інтуїція. Слухайте своє серце, а не намовляння співрозмовників.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Кохані говоритимуть одне, а робитимуть інше. Зараз не час з'ясовувати нові стосунки. Краще уникайте взаємних звинувачень. Проведіть цей день кожен у власних справах. Це піде на користь обом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не розповідайте конкурентам про свої фінансові плани. Вас можуть випередити та обдурити. Не перевантажуйте шлунок. Їжте малими порціями і частіше. Пийте багато води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя цих трьох знаків змінить сонячне затемнення – гороскоп на 17-23 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зароблені гроші мають працювати. Не тримайте їх у кишені. Залишайтеся вірними своїм ідеям. Не варто заради тимчасового успіху зраджувати власним принципам. Де б ви не були, понад усе захочеться повернутися додому.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Романтичні пригоди не будуть вдалими. Краще відмовитися від знайомства в інтернеті. Зустріч принесе неприємні враження. У вас не виявиться спільних тем для розмов.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Переслідуватиме відчуття, що чогось не вистачає. Не спішіть шукати заміну коханим чи друзям. З'явиться бажання усамітнитися. Не відмовляйте собі у цій забаганці. Не варто робити спонтанних покупок. Ризикуєте викинути гроші на вітер.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не переймайтеся проблемами, які виникнуть вранці. Частина з них розв'яжеться сама по собі. Брак коштів заставить вас відмовитися від частини планів. Настрій змінюватиметься щохвилини. Через це можете конфліктувати з коханими та батьками.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вчасно сплачуйте за комунальні послуги і повертайте борги. Кохані і батьки захоплюватимуться навіть найменшими вашими успіхами. Діліться з ними переживаннями і думками про майбутнє.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Переберіть речі, які давно залежалися у шафі. Знайдете те, що давно вважали втраченим. Зайве викиньте чи роздайте. Є ризик отримати опіки. Не беріть до рук невідомі предмети.

Астрологиня розповіла, скільки затемнень буде у 2023 році.

Зараз ви читаєте новину «Сонячне затемнення 20 квітня: які три знаки відчують приплив сил та грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі