пʼятниця, 20 жовтня 2023 06:00

Цим знакам легко вдаватиметься усе – астрологиня приголомшила прогнозом

Цим знакам легко вдаватиметься усе – астрологиня приголомшила прогнозом
Гарний день для початку нового курсу оздоровчих процедур. Пийте більше чистої води. Фото: pixabay.com

20 жовтня – день помилок. Цієї доби часто доведеться робити одні й ті самі справи двічі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Записуйте важливу інформацію, - говорить астрологиня. – На пам'ять сподіватися не слід. Перед виходом з дому перевіряйте, чи вимкнули побутові прилади. Запобігайте побутовій аварії. Подбайте про красу й затишок у своїй оселі. Нові дизайнерські рішення будуть вдалими. Але робити косметичні процедури не слід. Зростає ризик побічних реакцій організму. Похід до стоматолога краще відкласти до середи наступного тижня. Бережіть хребет від травм. Не піднімайте важкого. Гарний день для початку нового курсу оздоровчих процедур. Пийте більше чистої води. Тельцям, Стрільцям і Козорогам легко вдаватиметься усе. Використайте цей час для досягнення своїх цілей".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Довіряйте своїй інтуїції. Вона підказуватиме оптимальні варіанти вирішення складних питань. Це особливий день. Ви досягатимете усього, чого хочете саме зараз.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У п'ятницю вдасться домовитися з будь-ким. Це вдалий час для переговорів. Змінювати зачіску чи розпочинати ремонт краще наступного тижня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цей тиждень винагородить сумлінних і терплячих. Отримаєте зарплату, яку затримували. Навколо багато спокус. Та не варто набиратися кредитів і задовольняти всі бажання.

Рак (22 червня – 22 липня)

Шукатимете, де заробити більше. Відпочити після важкої розумової роботи вдасться на дачі. Досить боятися майбутнього і шкодувати за тим, чого не вдалося у минулому. Купа справ зараз потребує вашої голови та рук.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Похід по крамницях буде вдалим, якщо навчитеся зіставляти бажання й можливості. Дорогий презент не завжди кращий. Пам'ятайте про непростий фінансовий період. Не варто витрачати свої заощадження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Час завітати до перукарні або до косметолога. Подбайте про свою зовнішність. Нова зачіска личитиме. Перше побачення перенесіть на вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Багатьох накриватимуть емоційні гойдалки. Сум переплітатиметься зі сміхом, розпач із задоволенням. Цей день краще провести у колі родини. Прислухайтеся до дітей та онуків. Вони будуть особливо мудрими і спостережливими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Робіть те, що подобається. Годі хвилюватися, що про це скажуть інші. Насолоджуйтеся досягненнями. Не картайте себе за помилки. Хто не помиляється, той не п'є шампанського.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Утримайтеся від справ, у яких нічого не тямите. Не варто самостійно ремонтувати техніку. Після вас проблему не вдасться залагодити навіть висококваліфікованим майстрам. Краще одразу здайте у ремонт смартфон чи планшет.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Працьовиті шукають можливості, ледачі – причини. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища. Попереду світлі часи.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не чекайте вказівок. Самостійно вирішуйте справи, які зайшли у глухий кут. Вашим професіоналізмом захоплюватимуться. Зумієте об'єднати колектив і вивести команду на новий рівень.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не відмовляйте собі у відпочинку. Доля щедро винагородить вас за сумлінну працю. Це час нагород та перемог. Розділіть радість із близькими.

Астрологиня розповіла, для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році.

Зараз ви читаєте новину «Цим знакам легко вдаватиметься усе – астрологиня приголомшила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі