вівторок, 31 жовтня 2023 06:00

Цим трьом знакам успіх гарантований – астрологиня вразила прогнозом на кінець жовтня

Цим трьом знакам успіх гарантований – астрологиня вразила прогнозом на кінець жовтня
Частіше чергуйте розумову працю з фізичною. Це вдалий день для майстрів, що створюють своїми руками корисні речі. Фото: pixabay.com

31 жовтня бажатиметься чогось нового. Займіться дрібним ремонтом. Поприбирайте в домі. Подумайте про оновлення інтер'єру. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Останній день жовтня буде вдалим для торгівлі й транспорту, - говорить астрологиня. – Укладайте угоди з партнерами по бізнесу. Плануйте справи на наступний місяць. Можна купувати меблі, автівки, спортивне спорядження. Не бажано обирати побутову техніку. Частіше чергуйте розумову працю з фізичною. Це вдалий день для майстрів, що створюють своїми руками корисні речі. Вразливими будуть легені. Загострюються хвороби органів дихання. Більше рухайтеся пішки. Робіть дихальну гімнастику. Щасливчиками себе відчують Леви, Раки і Терези. Цим трьом знакам успіх гарантований".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Уваги потребуватиме дім. Не відкладайте ремонт, якщо плануєте покращити житлові умови. Виявляйте милосердя до братів наших менших. Добро прийде в оселі тих, хто приручатиме вуличних тварин.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Натхнення повернеться до людей творчих. З'являтимуться геніальні ідеї, які допоможуть гарно заробити. Людина, у яку ви закохані, навряд чи відповість взаємністю. Не марнуйте на це часу. Нічого, крім дружби, вона не запропонує.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не поспішайте завершити усі справи тут і зараз.. Зачекайте. Частина проблем розсмокчеться після обіду. Позичати гроші родичам не слід. Через це ризикуєте пересваритися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зможете вдосталь заробити і придбати річ, про яку давно мрієте. У ці дні можна обирати смартфони та телевізори. Не залишайте без нагляду телефон. Подробиці вашого особистого життя стануть відомі загалу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ревнощі затуманять розум. Цінуйте людей, які поруч. Не намагайтеся прив'язати їх до себе. Довіряйте. Не лізьте у їхній телефон, не порпайтеся у повідомленнях та листуванні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Розраховуйте на власні сили. Не чекайте від оточуючих співчуття і доброзичливого ставлення. Не бажайте помсти. Таланитиме терплячим і мудрим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Час збирати плоди: яких трьох знаків доля щедро винагородить

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Використайте шанси покращити фінансове становище. Погодьтеся на підвищення заробітків, навіть якщо для цього доведеться взяти на себе більше обов'язків.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не намагайтеся будь-що сподобатися тим, хто запав у серце. Цей роман швидко розчарує. Відмовтеся від перманентного макіяжу та пластичних операцій. Шкіра погано загоюватиметься.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кохані не в гуморі. Не розпочинайте розмови про майбутнє. Це спровокує сварку між вами. Стосунки між батьками і дітьми стають напружені. Задумаєтеся над тим, щоб жити окремо.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вдалий час, аби заявити про себе. Не приховуйте таланти. Розповідайте світу, на що ви здатні. Малюйте, пишіть книги, діліться власним досвідом.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сміливіше беріться за справи, у яких ви новачок. Зараз вам вдаватиметься усе. Не проґавте зоряний час. Зумієте легко і впевнено досягти мети. Побалуйте себе смачненьким. Зайві калорії не нашкодять вашій фігурі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Більше встигнете, якщо ніхто не підганятиме. Найкращі ідеї приходитимуть уві сні або коли знаходитиметеся наодинці. Офтальмологічні операції заплануйте на суботу.

Тиждень з 30 жовтня по 5 листопада принесе цікаві пропозиції та неймовірні новини. Прислухайтеся і приглядайтеся до всього навколо. Випадковостей у ці дні годі чекати. Астрологиня розповіла, кому вдасться розбагатіти і придбати власне житло.

Зараз ви читаєте новину «Цим трьом знакам успіх гарантований – астрологиня вразила прогнозом на кінець жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі