пʼятниця, 05 січня 2024 09:10

Ці чотири знаки купатимуться у грошах - астрологиня приголомшила прогнозом

Ці чотири знаки купатимуться у грошах - астрологиня приголомшила прогнозом
Гарний час для переїзду й початку мандрівки. Але краще виїжджати після обіду. Фото: pixabay.com

5 січня активно народжуватимуться нові плани й проєкти. Але більшості з них не судилося бути реалізованими. Не витрачайте час на фантазії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день сильних і працьовитих, - говорить астрологиня. - Менше говоріть. Більше працюйте. Цього дня буде надто багато зайвих слів. Не дозволяйте стороннім відволікати себе від важливих справ. Перемовини мають бути короткими й по суті. Гарний час для переїзду й початку мандрівки. Але краще виїжджати після обіду. Зранку подорожнім не сприятиме удача. Увечері щастя переслідуватиме тих, хто багато працює і не шкодує сил заради результату. Овни, Терези, Леви і Козороги купатимуться у грошах".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вибирайте нову побутову техніку чи машину. Але купляти її краще після молодика. Не шукайте свого кохання. Стабільні пари не народжуються цього дня.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Приділіть більше часу догляду за шкірою обличчя. Але підбирати нову косметику не час. Користуйтеся добре перевіреними засобами. Ввечері пильнуйте за якістю продуктів. Запобігайте розладу шлунку.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Наведіть лад удома і на робочому місці. Фінансовий ризик не буде виправданий. Слідкуйте за речами, щоб уникнути крадіжок. Вдалий час для знайомства і налагодження контактів. Шкіра реагуватиме на мороз. Подбайте про креми, не забувайте про рукавиці.

Рак (22 червня - 22 липня)

Матимете більше контактів, ніж хотілося б. Навчіться говорити "годі", аби завершити справи, які планували. Терпіти поведінку деяких людей буде нестерпно. Перегляньте свій бюджет. Це допоможе визначити, що заважає вам заробити більше.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Доведеться багато чого переглянути та переоцінити. Сприймайте людей і події такими, якими вони є. Доведеться зробити вибір, чи продовжувати стосунки з людьми, які вас дратують, чи піти своєю дорогою.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Займайтеся звичними щоденними справами. Не поспішайте виконувати якомога швидше усе заплановане на день. Ближче до вечора доведеться більшість зробленого переробляти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей тиждень принесе багато грошей та кохання – астрологиня назвала п'ять знаків зодіаку

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ремонту потребуватиме техніка. Будьте готовими до непередбачених витрат. Відчуватиметься важкість у животі після свят. Віддайте перевагу кашам і їжі рослинного походження.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не спішіть прощатися з людьми, яких знаєте багато років. Гідної заміни таким друзям та знайомим знайти не вдасться. Та й чи варто шукати? А от на пошуки свого кохання вирушайте у вихідні. Вдало проходитимуть побачення наосліп.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відкладіть початок ремонту й будівництва. Перший похід до спортзалу теж краще відтермінувати на добу. Пильнуйте за роботою побутової техніки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Віддавати у ремонт свої речі не час. Зробіть це наступного тижня. Загострюватимуться хвороби нирок. Не переохолоджуйте нижню частину тіла. Пийте чисту воду. Залишайтеся тверезими.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вашу працю гідно оцінять. Працюйте, і результат вас потішить. Високі премії та нагороди цього дня чекають на спортсменів. Особливий час для навчання. Легко підуть розпочаті після обіду навчальні курси.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У ваше життя повернуться романтика та любов. Почуватиметеся щасливими поруч з тими, кого любите. Не допускайте переохолодження. Легко буде підхопити застуду. Перенесіть візит до басейну і початок загартування. Не варто видаляти родимки, виводити татуювання.

Астролог розповів, чого українцям чекати у рік Дракона, та назвав знаки, які будуть найщасливішими.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки купатимуться у грошах - астрологиня приголомшила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі