понеділок, 19 жовтня 2009 09:35

Черновецький відчитав Кличка за нецензурне слово

Черновецький відчитав Кличка за нецензурне слово

У п"ятницю ввечері столичний мер Леонід Черновецький відвідав програму "Шустерlive".

Там обговорювалася колотнеча в Київраді 13 жовтня.

Нагадаємо, тоді Блок Кличко заблокував трибуну, щоб не дати роздати землю без аукціонів, які введені з 15 жовтня.

"З діями влади ще повинна розібратися прокуратура!" - заявив Кличко і показав проект рішення Київради про виплату мерові Києва надбавки до зарплати за вислугу років, нагадавши, що раніше мер обіцяв працювати за 1 гривню. Мер відбив випади.

Він розповів, що надбавки йому нараховуються, але разом з його зарплатою тут же перераховуються на соціальні проекти. "До речі, коли ви блокували трибуну в Київраді, то лаялися матом!" - заявив Черновецький.

Кличко запевнив, що не матюкався.

Потім мер повідомив, що місця в Київраді продаються. "Місце депутата Київради стоїть дорожче, ніж місце до парламенту. До $5 мільйонів!" - заявив Черновецький. Правда, тут же відмітив, що в його фракції місця не продавали. "Подивіться, які молоді в моїй фракції люди! Ну звідки у них гроші?" - запитував мер. Також він заявив, що йому не страшна ніяка прокуратура. На що хтось в залі під загальний сміх "погодився": "Прокурори вже теж отримали землю".

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Черновецький відчитав Кличка за нецензурне слово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі