середа, 24 березня 2010 16:58

Черновецький лататиме столичні дороги у борг

Черновецький лататиме столичні дороги у борг

Ремонт доріг в Києві проводитиметься у борг.

Про це сьогодні йшлося на розширеному засіданні колегії міськдержадміністрації.

За словами начальника ГУ житлового господарства міськдержадміністрації Володимира Стороженка, стан прибудинкових територій і доріг в місті вкрай незадовільний.

"Особливе занепокоєння викликає стан прибудинкових доріг - яма на ямі. Перепади температури в зимовий період, криза 2009 року, а також надії районів на місто, у якого в 2009 році теж не було грошей, призвели до того, що жодна лопата асфальту на прибудинкові території не була кинута", - наголосив він.

У свою чергу, мер Києва Леонід Черновецький поцікавився у Стороженка, яка сума необхідна для того, щоб здійснити ремонт доріг у столиці.

"Я думаю, що по Києву необхідно хоч би 50 млн.грн. для того, щоб зробити латочний ремонт", - відзначив Стороженко, на що мер сказав: "У нас до ухвалення бюджету з цими грішми буде напруження".

Вихід з ситуації запропонував Анатолій Голубченко: "Для нас найголовніше - щоб матеріали нам відпустили, тому якщо ми запросимо керівників асфальтобетонних заводів і з ними домовимося під гарантії, що ми їм за це заплатимо, вони нам дадуть матеріали. Робоча сила у нас є, і таким чином ми виконаємо це завдання".

Враховуючи цю пропозицію, Черновецький доручив Стороженку підготувати, а Голубченку провести зустрічі з підприємствами, які можуть надати матеріали для ремонту доріг, а також підготувати необхідні письмові гарантії з тим, щоб якнайшвидше розпочати роботи з асфальтування прибудинкових територій.

Раніше в "Київавтодорі" обіцяли відремонтувати дороги в столиці до 20 травня. При цьому ремонт на основних магістралях планувалося завершити до 20 квітня.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Черновецький лататиме столичні дороги у борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі