неділя, 28 квітня 2019 09:54

"Черговий намір засіяти Україну російськими паспортами" - Єльченко про спрощення отримання громадянства РФ

"Черговий намір засіяти Україну російськими паспортами" - Єльченко про спрощення отримання громадянства РФ
Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко розкритикував заяву президента РФ Володимира Путіна про намір спростити процедуру отримання російського громадянства для українців. Фото: Фокус

Намір президента РФ Володимира Путіна спростити отримання російського громадянства для всіх українців - це "божевільне дійство за Орвелом".

Про це на своїй сторінці у Twitter написав постійний представник України при ООН Володимир Єльченко.

"Божевільне дійство за Орвелом триває. Черговий намір засіяти вже всю Україну російськими паспортами. Далі буде відродження СРСР? А Рада Безпеки ООН і далі терпляче чекатиме, "закликаючи всі сторони"?", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти змушують школярів отримувати паспорти і військові квитки Л/ДНР

Нагадаємо, що 27 квітня президент РФ Володимир Путін заявив, що в Москві думають над тим, щоб надавати громадянство Росії у спрощеному порядку не тільки жителям ОРДЛО, але і всім українцям.

Українські дипломати готують проти Російської Федерації пакет нових санкцій через рішення Володимира Путіна видавати російські паспорти жителям окупованих територій України.

Зараз ви читаєте новину «"Черговий намір засіяти Україну російськими паспортами" - Єльченко про спрощення отримання громадянства РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі