четвер, 02 грудня 2010 15:01

Через снігопад Київ стоїть у заторах, а Бориспіль відміняє рейси

Через снігопад Київ стоїть у заторах, а Бориспіль відміняє рейси

Через сильний снігопад, який пройшов у Києві в першій половині дня 2 грудня, на вулицях столиці утворилися багатокілометрові затори.

За даними Яндекса, зараз затори у Києві досягають 8 балів з 10 максимальних.

Вулицею Набережно-Рибальською автомобілі рухаються зі швидкістю 2 км/год, практично зупинився центр, затори на проспекті Перемоги в бік центру до станції метро "Нивки". Також дуже уповільнений рух через Гаванський міст, по Набережному шосе машини їдуть зі швидкістю 10 км/год.

Те ж саме на Володимирівському узвозі, Хрещатику, Європейській площі, Бесарабській площі, вулиці Червоноармійській, Скоропадського (довжина затору - 2,33 км). Набережне шосе та Поштова площа - довжина затору 2,99 км.

Сильні снігопади ускладнили рух і у Львові, де в ніч на 2 грудня випало 18,2 мм снігу, а це - 32% від місячної норми опадів. Висота снігового покриву в місті сягає 9 см.

Станом на 13:40 2 грудня міжнародний аеропорт Бориспіль скасував низку міжнародних рейсів у зв'язку з поганою погодою в Європі.

Як повідомляється на сайті аеропорту, скасовано відправлення рейсів сполученням Київ - Лондон, Київ - Шарм-ель-Шейх, Київ - Відень і Київ - Гельсінкі.

Крім того, скасовано прибуття літаків з Відня, Гельсінкі, Шарм-ель-Шейха і Лондона.

Водночас, графік прибуття і відправлення внутрішніх рейсів не змінився.

В аеропорту Бориспіль повідомили, що головні повітряні ворота країни працюють у штатному режимі. "Аеропорт працює в штатному режимі. Всі служби аеропорту підготувалися до зими належним чином", - заявили в прес-службі Борисполя.

Раніше повідомлялося, що через сильний снігопад і незвичайно холодну погоду в низці країн Європи порушена робота аеропортів, ускладнено рух автотранспорту і потягів.

Газета по-киевски, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Через снігопад Київ стоїть у заторах, а Бориспіль відміняє рейси ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі