неділя, 25 серпня 2024 08:25

Будуть у виграші: кого кінець літа зробить багатими і щасливими

Будуть у виграші: кого кінець літа зробить багатими і щасливими
Гарно піде торгівля. Просувайте свою продукцію у соцмережах. Фото: pixabay.com

24-25 серпня навколо багато спокус. Але не варто набиратися кредитів і задовольняти всі бажання. Краще розпрощайтеся з ненадійними роботодавцями і шукайте високооплачувану роботу.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Сил бракує, але ще стільки всього хочеться зробити, - говорить астрологиня. - Користі від понаднормової роботи буде мало. У вихідні поїдьте на дачу. Робота біля землі перезавантажить мозок і думки. Це вдалий час, аби навести порядок у квартирі, підготувати дитячу кімнату до наступного навчального року, купити канцтовари школярам. Гарно піде торгівля. Просувайте свою продукцію у соцмережах. Тельці, Раки, Овни і Стрільці будуть у виграші. Ці чотири знаки кінець літа зробить багатими і щасливими".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Інтелектуальна праця вдаватиметься краще за фізичну. Добре піде навчання. Допомагайте дітям підготуватися до нового навчального року.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Випадково зустрінете старих знайомих. Серед них будуть ті, кого ви раніше кохали. Не ведіться на їхні обіцянки. Це в черговий раз ранить ваше серце.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не спокушайтеся на зовнішні принади. Вас може причарувати людина недостойна. Натомість не розгледите поруч партнера із серйозними намірами.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто самостійно ремонтувати техніку. Після вас проблему не вдасться вирішити навіть висококваліфікованим майстрам. Конфлікт у домі розгориться через дітей чи домашніх улюбленців. Помиритися парі допоможуть друзі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Справи підуть угору. Гордість викликатимуть діти. Порадійте за їхні успіхи. Гарний час для придбання автомобілів, велосипедів, ноутбуків і спортивного спорядження.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Субота видасться складною. Але ви впораєтеся з усіма викликами. Запросіть друзів на пікнік. Не купуйте м'ясо на шашлик у неперевіреного постачальника. Почастішають отруєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще, ніж будь-коли: ці три знаки будуть на піку слави

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Помітите, як працює закон карми. У житті дітей і внуків повторюються моменти, які нещодавно переживали ви. Розмір заробітку невеликий, але цього вистачить на купівлю осіннього одягу і взуття.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Прислухайтеся до коханих. Важливі рішення приймайте удвох. До перукарні ідіть у суботу вранці. Стрижка вдасться. Фарбувати волосся не слід.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не беріть усе близько до серця. Відпустіть образи - і жити стане легше. Уваги потребують нігті. Відмовтеся на місяць від гель-лаку.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Шефи будуть незадоволені роботою колективу, а під гарячу руку потрапите ви. Якщо нервова система в нормі, ви з усмішкою зустрінете проблеми і легко відкинете їх. Людям, схильним до депресії і нервових зривів, буде прикро чути критику.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

У вихідні легко даватиметься навчання. Багато читайте, застосовуйте теорію на практиці. Дехто вирішить здавати в оренду квартиру. Альтернативні джерела заробітків зараз стануть у нагоді.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Спостерігайте за друзями та знайомими. Вони своїми діями дадуть цікаві підказки, як і куди вам рухатися далі. Запрошуйте на побачення тих, хто сподобався. Кращого моменту годі чекати.

Протягом тижня з 19 по 25 серпня вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку. Астрологиня назвала чотири знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Будуть у виграші: кого кінець літа зробить багатими і щасливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі