неділя, 07 травня 2023 20:55

"Буде спроба" – у ЗСУ попередили про плани РФ щодо бойових дронів

"Буде спроба" – у ЗСУ попередили про плани РФ щодо бойових дронів
РФ буде намагатися виробляти більше дронів. Фото: eastnews.ua

Росія буде намагатися виробляти більше дронів.

Тому потрібно розвивати систему проти них, сказав речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

Безпілотники зараз виходять на новий рівень і здійснюють революцію на фронті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни змінюють тактику ударів по Україні

"Це стосується безпілотників квадрокоптерних типів і різного рівня - тактичного, стратегічного тощо. Це те, що потрібно сьогодні розвивати в Україні, те, що буде давати в майбутньому перевагу", – сказав він.

"Ворог не спить", пояснив Ігнат і закликав розвивати ППО.

"Зараз росіяни мають своє виробництво безпілотників різних типів, "Ланцетів" багато останнім часом використовують, іранські дрони Shahed. Але ворог, безумовно, буде робити спроби налагодити широке виробництво своїх безпілотників, зокрема ударного типу", – зазначив він.

9 травня, як і в будь-який інший день слід уважно ставитись до сигналів повітряної тривоги.

Кожен день в Україні – це день потенційної небезпеки ракетних ударів з боку держави-агресора, заявив у коментарі для ТСН.ua речник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Подібні дати можуть бути використані агресором для різного роду провокацій. Як по відношенню до України, так і по відношенню до власного цивільного населення, сказав Юсов.

Зараз ви читаєте новину «"Буде спроба" – у ЗСУ попередили про плани РФ щодо бойових дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі