субота, 19 травня 2012 15:23

Бродський хоче відмінити медичні довідки при вступі до ВНЗ із 2013 року

Бродський хоче відмінити медичні довідки при вступі до ВНЗ із 2013 року
За словами Бродського, всі ці довідки - це архаїзм ще радянського періоду. Фото: facebook.com

Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський виступив із ініціативою відмінити медичні довідки при вступі до вищих навчальних закладів України.

Про це він повідомив на свої сторінці у Фейсбуці.

Задля цього голова Держкомпідприємництва написав офіційного листа Валерію Хорошковському, першому віце-прем'єр-міністру України.

"Написав листа на Хорошковського щодо скасування подачі медичних довідок при вступі до ВНЗ, – йдеться на сторінці Бродського. – Це архаїзм ще радянського періоду. Всі ці довідки за розповідями й відгуками людей все одно постійно купуються. А так буде економія в гаманцях абітурієнтів та їхніх батьків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби ж я знав, що він космонавт…" - Бродський про старе фото з Черновецьким

Як зазначається в листі, "у рамках скорочення кількості дозвільних процедур із Міносвіти в робочому порядку опрацьовано та узгоджено питання відміни необхідності пред'явлення та подання медичних довідок при вступі до ВНЗ".

Бродський у листі попросив Хорошковського дати доручення Дмитру Табачнику при підготовці умов прийому до ВНЗ України в 2013 році врахувати зазначену позицію. Щоправда, медичну довідку необхідно буде й надалі надавати студентам, які поселятимуться в гуртожитках.

Зараз ви читаєте новину «Бродський хоче відмінити медичні довідки при вступі до ВНЗ із 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі