вівторок, 11 травня 2010 15:24

Британська пара у день весілля перетворилась на Шрека і Фіону (ФОТО)

Британська пара з містечка Брідген (Південний Уельс) настільки полюбила мультфільм "Шрек", що у день свого весілля уявляла себе лише у образі улюблених казкових героїв.

Для шлюбної церемонії 33-річна Трейсі Вільмс і 53-річний Вів Вільямс одягнулися як Шрек і принцеса Фіона. Обличчя закохані вимастили зеленою фарбою, причепили накладні вуха. Для заврешення образу Трейсі вдягла ще й яскраво-червону перуку.

За словами подружжя, історія їхнього кохання почалася із мультфільму про Шрека. Вони дивилися його на своєму першому побаченні. До того ж їхні друзі багато разів казали закоханим, що вони схожі на казкову пару.

Наречена розповіла, що всі гості перейнялися атмосферою вечора. Вони також були переодягнені казковими персонажами. Закохані запевнюють, що їм зовсім не було образливо перетворюватись на зелених огрів, адже Шрек і Фіона їм дуже симпатичні.

Це вже не перше таке весілля. Минулого року інша британська пара - 44-річний будівельник Кейт Грін і 40-річна медсестра Крістін Інгланд - теж пішли під вінець у костюмах головних героїв мультфільму "Шрек". Тоді на макіяж молодятам знадобилося три години. Обличчя і руки закохані пофарбували у зелений колір. Наречена вдягла руду перуку з косою і зелену сукню. Наречений - маску із зеленою лисиною і вухами і фуфайку, яка імітує кору дерева.

Американська анімаційна стрічка "Шрек" за мотивами однойменної дитячої книжки письменника Вільяма Стейга вийшла 2001-го року. Через три роки зняли продовження мультфільму. Прем'єра четвертої частини запланована на 2010-й.

Gazeta.ua за матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Британська пара у день весілля перетворилась на Шрека і Фіону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі