четвер, 15 квітня 2010 12:34

"Шрек" конвертують в 3D

"Шрек" конвертують в 3D

Компанія Dreamworks Animation планує випустити на спеціальних Blu-ray дисках стереоскопічні версії всіх трьох перших серій мультфільму "Шрек". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, таку заяву зробив глава студії Джеффрі Катценберг.

"Всі наші фільми зберігаються у вигляді цифрових файлів, тому процес конвертації у формат 3D не буде дуже складний і дорогий. У результаті ми отримаємо стереоскопічний відеоряд високої якості", - сказав він.

На думку Катценберга, фільми очолюваної ним студії стануть наочною демонстрацією ефективності стереоскопічних проектів, створених спеціально для домашнього перегляду.

Джеффрі Катценберг також оцінив перспективи інших відомих фільмів, які пройдуть процес конвертації, зокрема "Титаніка". За його словами, він вже бачив тестові епізоди картини в 3D, і вони справили на нього враження.

"Це приголомшливо. Джим справжній перфекціоніст", - підкреслив він.

Що стосується лукасовських "Зоряних воєн", то Катценберг вважає, що конвертація кожної з серій займе не менше 18 місяців і обійдеться в додаткові 20 мільйонів доларів.

Глава студії Dreamworks Animation також передрік, що в найближчих 10-15 років стереоскопічні технології удосконаляться настільки, що глядачам для перегляду таких фільмів вже не знадобляться окуляри.

Нагадаємо, що четверта серія мультфільму "Шрек" вийде в світовий прокат 21 травня 2010 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Шрек" конвертують в 3D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі