понеділок, 21 січня 2008 13:15

Бред Пітт і Анджеліна Джолі усиновляють ще одну дитину

Бред Пітт і Анджеліна Джолі усиновляють ще одну дитину
Бред Пітт і Анджеліна Джолі удочеряють ще одну дівчинку з Африки. Брат Анджеліни публічно розповів про плани пари ще більше розширити своє сімейство цього року. Джеймс Хевен сказав: "Вони створюють одну велику сім"ю і продовжуватимуть усиновляти, поки вони в змозі це робити".

Говорять, зірки хочуть прийняти до себе в сім"ю ще одну маленьку дівчинку. У них вже є три прийомні дитини: 6-річний Меддокс, 4-річний Пакс Т"єн і 2-річна Захара, крім того, пара виховує рідну дочку Шилох Нувель - у травні їй виповниться 2 роки.

Бред і Анджеліна почнуть підшукувати відповідний притулок на Паску. Джеймс додав: "Анджеліна і Бред весь час говорять про те, що вони вже багато чому навчилися у своїх дітей. У багатьох відношеннях Анджеліна врятувала життя Захари і є ще стільки дітей, чиї життя вона могла б врятувати, і вона говорить про це постійно".

Анджеліна недавно розповіла, що її бажання усиновляти з"явилося, коли вона знімала в Камбоджі "Розкрадачку гробниць": "Я була дуже зворушена цією країною і цими людьми, які стільки пережили. Я дуже ясно відчула, що мій син або моя дочка - там", повідомляє газета Mirror.   

 

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт і Анджеліна Джолі усиновляють ще одну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі