середа, 26 вересня 2007 11:46

Бразильська медсестра стала сурогатною матір"ю для двох дітей-близнят своєї дочки (ФОТО)

 
51-річна бразильська медсестра Розінеті Палмейра Серрао з міста Ресіфе стала сурогатною матір"ю для двох дітей-близнят своєї 27-річної дочки Клаудії-Мішель Серрао Перейри. Як поділилася дочка вагітної бабусі Клаудія-Мішель, чотири роки вона лікувалася від безпліддя, але все було марно. А потім їм із чоловіком Маркусом спала на думку сурогатна матір. Але за бразильськими законами сурогатне материнство не дозволяється жінкам, що не перебувають у родстві.

А тому, пояснила сеньйора Перейра, "ми з чоловіком були змушені попросити маму допомогти нам виносити дитину".

У більшості бразильських клінік, куди Клаудія з Маркусом зверталися по допомогу, подружжю відмовляли, посилаючись на поважний вік майбутньої матері (за правилами сурогатна мати не повинна бути старше 50 років, а Розінеті на той момент вже виповнився 51 рік): у зв"язку з цим виникав великий ризик розвитку у дітей гіпертонії чи діабету. "Ми з Маркусом вже втратили надію, коли нам подзвонили з центру репродукції і запропонували спробувати", – розповідає Клаудія-Мішель. "Випадок дуже складний, – пояснив директор центру доктор Клаудіо Леаль Рубейро, – але я розумів, що іншого шансу у Клаудії і Маркуса не буде".

Останні тижні перед пологами бабуся Розінеті змушена провести на лікарняному ліжку під пильним наглядом фахівців. Сеньйора Серрао, у якої вже є троє дорослих дітей, 12 жовтня народить двох власних онуків.

Як показало УЗД, сім"я поповниться хлопчиками-близнятами. Щасливі батьки Клаудія і Маркус вже вибрали синам імена: малюків назвуть Антоніо Бенте і Вітор Габрієль. Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Бразильська медсестра стала сурогатною матір"ю для двох дітей-близнят своєї дочки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі