четвер, 22 жовтня 2009 10:41

Брат не вірить в достовірність заповіту Джексона

Брат не вірить в достовірність заповіту Джексона

Брат Майкла Джексона Ренді стверджує, що заповіт поп-співака, датований 2002 роком і набув чинності після його смерті, не може вважатися дійсним. За словами брата виконавця, розглянутий судом документ був підписаний в Лос-Анджелесі 7 липня 2002 року - в день, коли Майкл був в іншому місті - Нью-Йорку. Про це Ренді Джексон розповів в бесіді з порталом TMZ.

Співбесідник інтернет-ресурсу заявив, що вважає підпис під заповітом "короля поп-музики" підробленим. Проте адвокат Говард Вайтцман, який в даний час стежить за виконання останньої волі зірки, спростував цю інформацію. За його словами, документ був підписаний рукою Джексона, і тому нібито є свідки (однак їхні імена не називаються).

Як пояснили порталу обізнані джерела, під час оформлення документу могла бути допущена помилка. Так, засвідчувач заповіту просто переплутав Нью-Йорк з Лос-Анджелесом і вписав в папір неправильну назву. Адвокати пояснили, що істотного значення це не має, і заповіт за підписом Джексона схвалений судом і прийнятий до виконання.

В тому випадку, якщо достовірність підпису поп-співака все ж таки буде оскаржувати в суді, і Ренді Джексону вдасться довести, що заповіт є підробкою, то в силу вступить аналогічний документ, підписаний в 1997 році. Примітно, що текст заповіту Джексона від 1997 року нічим не відрізняється від тексту документу 2002 року. Таким чином, ніякого особливого впливу на долю спадкоємців співака анулювання заповіту 2002 року не зробить.

Згідно з волевиявленням Майкла Джексона, 40 відсотків його статку відходить його матері, Кетрін Джексон, 40 відсотків отримують троє дітей співака, а 20 відсотків перераховуються на рахунки добродійних організацій. На момент складання документу майно співака оцінювалося в 500 мільйонів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Брат не вірить в достовірність заповіту Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі